Általában késő délután, szoktak koktélpartikat rendezni, amelyeken viseljük a félig formális alkalmi öltözetet a koktélruhát. A dolgozó nő ötlet az első világháborút követően vált népszerűvé. Ennek köszönhetően a nőket a harmincas évektől kezdődően egyre inkább és egyre gyakrabban lehetett társadalmi eseményeken látni. A társadalmi kontextusban élő nőkre, a felszabadító szervezetek segítségével a modern nő kifejezést kezdték használni. A vállalatok egyre több koktélpartit szerveztek, annak érdekében, hogy az alkalmazottak számára szórakoztató környezetet biztosítsanak. A partik általában 17:00 óra után kezdődtek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A borsodi, somogyi és hasonló adottságú falvakban meg egy kicsivel később, hogy hazaérjenek a dolgozók és legyen idejük átcserélni a turkálóst majd visszaérni a munkahelyre, egy kis koktélozásra.
Ez vajon kiknek és milyen munkahelyen divat? Megint a proli jár jobban!?!?!?
namihami
@Trendi divat: Sajnos, de az a tapasztalat, hogy ezt a ""koktélozást"" mi, Magyarországon, legalábbis egy réteg, már messze meghaladtuk. A flancolásban és a kivagyiságban (óra, táska, ruha) szemmelláthatóan.
Pusztán a fenti ""úriréteg"" piszkálása céljából írkáltam. Bár tudom, hogy azok nemigen fogják még elolvasni se, nemhogy figyelembe venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.