Nagy bejelentést tett a sztárpár.

Rubint Réka igent mondott Schobert NorbinakMTI Fotó: Kovács Attila

A következő 20 évre is : IGEN 

– kezdi legújabb Instagram-posztját Rubint Réka, amelyben arról számolt be, hogy hamarosan megerősíti szövetségét férjével, Schobert Norbival. 

Tegnap este Norbi randizni vitt. Váratlanul. Oda, ahol legelőször megpillantott … ahol legelőször összetalálkozott a tekintetünk … 2001-et írtunk akkor. Én épp mozijegyet vettem, egy térdig érő pulòverben, sportcipőben le-föl “futkároztam”, intézkedtem Ő ekkor egy dekoratív hölggyel vacsorázott , de a szeme sarkábòl mégis engem nézett

– nosztalgiázik Réka. 

A leírás szerint szeptember 5-én lesz 20 éve, hogy összeházasodtak, így ezt tökéletes alkalomnak látják arra, hogy megerősítsék a szövetségüket. Ennek alkalmából egy gyűrűt is kapott Norbitól a randevún, amit egyfajta születésnapi ajándéknak is tekint, hiszen június 28-án ünnepli majd 44. szülinapját. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
míly romantikus...persze a pénz, főleg a sok pénz bizony mindent elvarázsol...naná, hogy igent mond...
lampa laz
Szerencsétek, mert külön-külön ki a fsznak kellenétek.
vacsi
"A következő 20 évre is : IGEN " - ez az egyetlen, amivel nem értek egyet. Mi most voltunk 40 éves házasok, és a 20 évet még mi is bevállalnánk, boldogan. Egyébként - bár nem a kedvenceim - gratulálok nekik, manapság egyre kevesebb olyan párt látni, akik kitartanak egymás mellett.
namihami
Bolond lenne egy ilyen gazdag istállóról lemondani. Normál esetben ki és mikor fizetne neki új csöcsöket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.