A két színész hamarosan Lengyelországba utazik, hogy közösen mérettessék meg magukat egy versenyen. Erről meséltek a Mokkában – írja Blikk.hu.

„Egy nagyon izgalmas versenyben veszünk részt, atával mi vagyunk egy csapat, Tóth Vera meg a Lázár séf a másik. Nagyon el fogjuk őket kalapálni”

– mondta a beszélgetés elején nevetve Bereczki Zoli.

Hoppá! Mit csinál Dobó Kata és Bereczki Zoltán együtt Lengyelországban? – videó

Fotó: Facebook

A színészek a Nissan autós versenyen vesznek majd részt közösen, amelynek során a lengyelországi Krakkóig kell elérniük, miközben különböző feladatokat kell megoldaniuk.

A legfélelmetesebb feladat az lesz, hogy ki kell majd kapcsolnunk a GPS-t, és anélkül kell megtalálnunk a célpontot, egy térképpel, mint régen– válaszolta Zoli és Kata arra a kérdésre, melyik feladattól félnek a legjobban.

„Főzőverseny is lesz, a Lázár ad majd magának egy kis előnyt, mert vezetni biztos, hogy nem fog jól”

– poénkodott Zoli.

A beszélgetés során mindkét színész elmondta, hogy nagyon szeretnek és sokat is vezetnek, a vezetési stílusuk azonban kissé eltér, így némileg tartanak a közös autózástól, ráadásul egyikük sem szereti az irányítást kiadni a kezéből.

A versenyről a hírességek folyamatosan beszámolnak a közösségi oldalukon, így mindenki láthatja majd, hogyan szerepelnek a különböző feladatokban.

A beszélgetés videóját a Blikk.hu-n nézhetik meg. 

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.