Összesen körülbelül 10 embernek felmondtak ma, szerda délelőtt a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) két lapjánál, a Borsnál és a Metropolnál, írja egybehangzón az Azonnali és a Media1.

Megszűnik a Ripost?

Fotó: Ripost

A 24.hu hírösszefoglalója szerint a Borsot és a Ripostot a sajtóértesülések szerint összevonják. Állítólag sorra hívják be az embereket, hogy kire van szükség, és kire nincs.

Az Azonnali szerint a Ripostot fogják bezárni.

Címlapkép: Ripost

Forrás: 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
@Németh István: nem tudsz normálisan írni senkinek sem,te barom? Fröcsögsz itt nap,mint nap mindenkire,aki nem ért veled egyett. Igazi rákosista nyilas-kommunista vagy. Mondjuk a fotelból könnyen ugatsz,mert ott senki sem ver pofán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Hű, de fognak pedig hiányozni a változatos címeik.
1 “Se bugyi se más”
2 “Ájultra erőszakolták”
3 “Valami kötelező hazugság a fővárosról”
Már csak ezeket a címeket látom a Kapun, és rögtön tudom, hogy valamelyik Ripostos agyhalott öklendezte ki magából századszorra is.
m73
Eddig bírta ez a fideszes szennylap. Már nem tudnak többet hazudni,így nem kell.
Németh István
@m73: te hülye, rólad nem írhattak mert te egy nímand vagy! Nem jegyeznek még a szomszédaid se! És bizony a minden lap, sajtótermék meg kell hogy tisztuljon az ócska szemetektől akik kb. annyit érnek mint egy teleszart nejlon harisnya! Mi több ártanak ha megnyilvánulnak!
m73
@Németh István: nem tudsz normálisan írni senkinek sem,te barom? Fröcsögsz itt nap,mint nap mindenkire,aki nem ért veled egyett. Igazi rákosista nyilas-kommunista vagy. Mondjuk a fotelból könnyen ugatsz,mert ott senki sem ver pofán.
ómió
Efftársi sajtószabadság-hisztéria meg sehol?
Németh István
@m73: noa kkor lássuk!! BÁR AZ IGAZSÁGHOZ hozzá tartozik, hogy az m73-as úttal >> mint egy úttal, holt, nem élő, de létező mondjuk műtárggyal beszélgetni olyan mint setét szobában kurjantgatni! Szóval csak az úton sétálva mondom minden médiának meg kell tisztulnia azon link és szemét elemektől, akikbe bele verték a baloldaliság aljas, hangsúlyozom aljas "jancsi-szögeit" szó szólóit! Ugyan is a világnézeti dolgok sajátos megítélése, befogadása, stb. összességében az elhivatottság kialakulása egy dolog! A gond ott van amikor a kommunista moslék uralkodni vágyásból adódóan előjön a szándékos károkozások folyamata - pl. mindenre, minden jóra és előre vivő nemzetérdekűséggel szemben! Ez esetben ez baloldaliság egyenlő a belső ellenség fogalmával ÉS EZT BIZONY LIKVI-DINCIZNI KELL!
A pofán verést az élettől kapod meg a hülyeségeidért! Pl. amikor megállok és lehugyozlak mint m73 -as út-at, akkor bizony szívod a nedűt!
m73
@Németh István: nem csalódtam benned komcsi pista. Ömlik ki a szádból a szar,mint mindig. Beszélsz itt össze-vissza mini hitler. Anyádat hugyozd le,aki nem tanított meg tisztességesen beszélni/írni. Amúgy meg jobboldali érzelmű vagyok. Nem úgy,mint te náci komcsi féreg:-).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.