Két és fél év után másodszorra lép fel a Five Finger Death Punch a Budapest Sportarénában július 5-én, hogy ismét maradandó élményt nyújtsanak rajongóiknak!  (x)

A banda első hazai koncertjéről csak pozitív beszámolókat, kritikákat lehetett olvasni. Mindenkire óriási hatást gyakorolt, ahogy a Magyarországon született Báthory Zoltán gitárossal érkező amerikai metálbanda kérdés nélkül felszántotta a színpadot. Az alaposan kiéheztetett magyar rajongóikat a pirotechnikával és elképesztő látványtechnikával kiegészített showműsorukkal levették a lábukról.

Ismét hazánkban koncertezik a világ második legnépszerűbb metálzenekara

Az első magyarországi fellépésükön Ivan Moody énekes top formában volt: igazi showmanként vezényelte csapatát, és hibátlanul énekelt a koncert elejétől a végéig, míg Báthory Zoltán a pazar gitárjátéka közben folyamatosan vigyorgott a magyar közönség vendégszeretetén – ő kapta a legtöbb elismerést a rajongóktól az este folyamán, ezzel is felejthetetlen élménnyé téve hazai bemutatkozásukat.

A zenekar július elején ismét visszatér, hogy az első koncertjük sikerén felbuzdulva újra bebizonyítsák, hogy nem véletlenül emlegetik őket a legjobbak között a rock-metál színtéren. A most zajló európai turnéjuk keretein belül szinte minden lemezükről játszanak dalokat, és nagy esély van rá, hogy az augusztusban megjelenő új albumukról is előkerül egy-egy friss tétel.

Az amerikai Billboard zenei toplistáján a mainstream rock dal kategóriában mostanra az egymás utáni legtöbb első helyezés elérésével büszkélkedhetnek – 12 daluk is csúcsra jutott korábban, és az augusztusban érkező AFTERLIFE névre keresztelt új albumuk címadó dala is elfoglalta a trónt – egyelőre letaszíthatatlan onnan!

Az elmúlt hetekben ismét új dalt adtak ki Welcome To The Circus címmel, amihez hivatalos szöveges videó is készült.

Az új album dallistája és borítója már publikus, és az "IOU", illetve "AfterLife" című dalok után a "Welcome To The Circus" megérkezésével már három dal is adott ahhoz, hogy a rajongók tűkön ülve várják a lemezmegjelenés napját, vagy az előrendelésre kattintsanak.

A lemezre kerülő 12 dalból az eddigi hárommal is továbbviszi a zenekar az eddigi sikereiket meghatározó irányvonalat földbedöngölős gitárriffekkel, géppuskatempóban darálós dobtémákkal, fülbemászó énektémákkal, és azonnal megjegyezhető, énekelhető refrénekkel, ami az egész hallgatóközönséget lázban tartja egy koncert során is.

Ismét hazánkban koncertezik a világ második legnépszerűbb metálzenekara

A Five Finger Death Punch legújabb lemeze augusztus 19-én fog megjelenni, és a 2020-ban rengeteg elismerést begyűjtött "F8" című albumukat követi a diszkográfiájukban – az előző korong világszerte a top 10-be került a zenei toplistákon megjelenése után.

Aki kíváncsi arra, hogy mit tud a zenekar élőben, vagy a múltkori koncertélmény után már rutinosan indul el megnézni a bandát, annak július 5-én kedden ott a helye a Budapest Sportarénában, hiszen a Live Nation szervezésében újra fővárosunkban zenélnek!

További információkat a koncertről itt olvashat:

livenation.hu

Partner tartalom (x)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Ott a helye minden igazi metal rajongónak. Csak ez a vírus ne lenne...
Pálinkás Pál
kissé túlzás...annyira népszerűek hogy nem is hallottam róluk...
Baker
Azért, ha egy banda a világ(!) második merálegyüttese, még az is hallana róla, aki egészen más stílust kedvel!
Tuti, hogy a Kraftwerket és Jean Michel Jarre nevét vagy Eminemet és Domongót az átlagosan tájékozott emberek mind ismerik.
De erről a formációról most hallok először.
DR PRÉDlKÁTOR
Szánalmas, halálhörgős, csak az alja nép hallgat ilyet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.