Berki Krisztián halottvizsgálati bizonyítványát már hetekkel ezelőtt kiállították, ebben véglegesítették a halálának okát is.

Berki Krisztián mindössze 41 esztendős volt, amikor váratlanul elhunyt, két kislányt hagyva maga után. A Blikk úgy értesült, hogy Berki Mazsi, Krisztián felesége már tudja, hogy mi történt, de nem beszél róla.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esetet továbbra is rendkívüli halálesetként kezeli és vizsgálja, Mazsit a múlt héten ismét kihallgatták a tragédia körülményeiről. Berki Renátát nem először kérdezték ki a nyomozók. Korábban már egy dílertablót is végig kellett lapoznia, hátha tud segíteni a rendőröknek, honnan szerezhette néhai férje azt a kábítószergyanús anyagot, amelyet a lakásában találtak a halálát követően.

Az ugyanis elképzelhető, hogy ezek az anyagok szerepet játszottak Berki Krisztián váratlan halálában. Erről korábban Zacher Gábor toxikológus is utalhatott, amikor arról beszélt,

a Berki által testépítéséhez használt szerek, szteroidok, növekedési hormonok emelik a szívleállás kockázatát.

"Ezek a szív izomzatára nem pozitív irányban hatnak. Magyarán szólva a szívizomzat is megnövekszik, de nem funkcionalitásában" – fogalmazott korábban a toxikológus.

Mazsi közben épp Balin nyaral

Mazsi igyekszik ebben a nehéz időszakban a kislányára koncentrálni. A napokban Balira utaztak, hátha a környezetváltozás enyhít a gyászon. 

Emma a mindenem, ő ad erőt a mindennapokban, aki miatt van értelme felkelni. Nagyon hálás vagyok Krisztiánnak a kislányunkért, mert ha nem lenne, fogalmam sincs, hogyan tudnám ezt a veszteséget túlélni

– mondta korábban a Borsnak Mazsi.

Mazsi saját Youtube-csatornáján elmondta, hogyan telnek most a mindennapok, milyen lelkiállapotban van és miként készül az útra férje nélkül.

Egy különleges utazásra fogunk most majd menni. Úgy érzem, azért kell ezeket a felvételeket megcsinálnom, hogy könnyebb legyen és idővel túl tudjak lépni, és mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, nem arra gondolok, hogy most hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni és a kislányom előtt próbálok erős lenni

- mondta el Mazsi a videóban, és arról is beszélt, hogy emlékszik vissza Krisztiánra.

Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak. És nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent (...) Erre az utazásra nem egyedül megyek, ezt pedig a Szerelem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt a Szerelem, másnap láttam ezt a tábort, az én babám is ott lesz; úgy éreztem, hogy ott a helyem

- tette hozzá Mazsi.

A kommentelők azonban kikezdték, sokan úgy gondolják, aki valóban gyászol, az nem utazgat.

Forrás: life.hu, Blikk
Fotó: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Nagyon hálás vagyok Krisztiánnak a kislányunkért, mert ha nem lenne, fogalmam sincs, hogyan tudnám ezt a veszteséget túlélni"
Milyen veszteségről beszél ez a kis... Még alig kaparták el a drogos férjét - akit mellesleg ott is hagyott -, ő már Balin nyaral... Hát, erre mit lehet mondani?!
namihami
""Mazsi közben épp Balin nyaral
Mazsi igyekszik ebben a nehéz időszakban a kislányára koncentrálni. A napokban Balira utaztak, hátha a környezetváltozás enyhít a gyászon.""
Hát, ott könnyebb a gyászt elviselni. A magyar családok zöme ezért kénytelen egy-egy szerette elhunyta alkalmából oda utazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.