A szóban forgó felvétel egy tibeti népmese volt. 

Kétszázezer forintra bírságolta meg a Médiatanács a Kossuth rádió médiaszolgáltatóját, mert április 8-án kora este 12 éven aluliak számára nem ajánlott minősítéssel adták le a Kéklótusz apáca kalandjai című tibeti népmesét.

A médiatanács vizsgálata szerint a történet annyi halált és erőszakot tartalmazott, hogy az káros lehet a gyermekek személyiségfejlődésére, ezért a médiaszolgáltatónak a műsorszámot 16 éven aluliak számára nem ajánlott korhatári kategóriába kellett volna sorolnia és 21 óra után sugároznia.

Az NMHH közleménye szerint az eset

„a kiskorúak kiemelt védelmére tekintettel súlyos jogsértésnek minősül”.

Egy mese miatt bírságolta 200.000 forintra az NMHH a Kossuth rádiót

Fotó: 123RF.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Shikari: ma, 06:38
Hogyan is szokta hirdetni az úgynevezett jobboldali, keresztény értékrendű bagázs a maga erkölcsi felsőbbrendűségével?
Őrjöngenek a libcsik, akkor valamit nagyon jól csinálunk? Vagy nem ezt mantrázod te is? Milyen érzés, ha visszanyal a fagyi? Őrjöngsz, hörögsz, talán még a fejed is belevörösödik, tehát ez a helyes út, nem?
Arról mi a véleményed, hogy Ereszes József, a kormánypárt alapító atyáinak egyike a saját nemének kedvelője, kifelé konzervatív családapa és megmondóember, és nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy mindenki ismerte a környezetében a hajlamát, harminc éven át takargatták, elnézték és még bátorították is, hogy bort iszik, miközben vizet prédikál. Aki kimegy a felvonulásra, az vállalja a véleményét, ez a fickó meg aljas színjátékot játszik/játszott.
Ezek után te még mered venni a bátorságot, hogy megszólj másokat? Téged taszít a felvonulás, akkor ne menj oda.
Nem fogod megérteni, de leírom: a felvonulás éppen azért van, hogy a másként érzőket is ismerje el a társadalom, ne kelljen már bujkálniuk az olyan agyatlanok miatt, mint te is.
Szerinted Handó néni férje egy pillanat alatt megváltozott, amikor ország-világ előtt (a saját hülyesége miatt) lebukott?
Szerintem ugyanaz a kétszínű, hazudós véglény maradt, aki addig is volt, és nem a melegsége a legnagyobb baj vele, hanem a kétszínűség, hazudozás.
Ha az emberek szellemileg és érzelmileg nyitottabbak lennének, nem lennének öngyilkos kamaszok, akik nem kaptak segítséget érzéseik, érzelmeik megértéséhez.
A kérdésedre: "Mi a kurva anyjuknak engedik szabadjára az aberrált állatokat?" Mariska néni tudna adekvát választ adni, ő az, aki sajátos nézőpontból szemléli a világot. Kérdezd meg tőle, mit szólt, amikor kiderült kisfia mássága. Gondolkodj el azon, mit tennél hasonló helyzetben, megbélyegeznéd, szégyenfal elé állítanád, átnevelő táborba zárnád, hogy mindenképpen rákényszerítsd a saját világképedet? Mert kezedben a kulcs, a végső igazság, és mindenki más csak tévelyeg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Ha megütném a te " trágya alatti szintedet",,, leszopnád magadat,,te muzsik. Nem kéne Kőbányára futkosnod,,hajléktalanokat pipázni...
kisfalud
@Shikari: Megértettem, neked "papírok nélküli" az is akinek már az ükapja is itt született, de nem vallja az egykori Dunyhás testvér elveit, ha voltak egyáltalán elvei annak a piti gyilkosnak. Te simán libernyákozol mindenkit, aki nem úgy gyűlöl ahogy te és feljogosítva érzed magad annak eldöntésére, ki a magyar. Sok ilyen derék legényről derült már ki, hogy nem egészen az aminek hiszi magát, aztán elhagyták a fejedelmi többest.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 10:56
siki te nagyon hülye, vigyázz a túlzott magabiztossággal, mert esetleg lepattansz a betonfalról.
Tegyük fel, téblábolsz a strandon, és hirtelen meglátsz egy csoport leányt, akik topless napoznak, és éppen napolajjal kenik egymás hátát. Az eddigiek alapján felhorgad benned a nemzetmentő, és megpróbálod eltaposni ezt az erkölcsi fertőt, mert kényszerképzeted szerint ez is valamiféle buzulás, hiszen a nyilvánosság előtt simogatják egymást a lánykák.
Vagy tévednék, és gyors, ámde alapos tényfeltáró riportsorozattal tisztázod, hogy amit te annak látsz, az nem is az?
Láttad már a képet a doktorminiszterelnökúr és Erdogan találkozásáról, amikor egymás kezét fogva, fél lépés távolságról mélyednek el egymás szemében? Ha következetes lennél, itt is a melegek inváziójáról fantáziálnál.
Ha nem akarod látni a felvonulást, akkor azon a napon ne menj arra, hidd el, ők sem kíváncsiak arra, hogy milyen az, amikor a haverjaiddal belelendültök a témába a törzskocsmádban.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 13:12
siki te nagyon hülye, te meg a haverjaid éppen ezzel takaróztok, lazán átlépve az önkényuralmi jelképek tiltásán. Lézer, ménesgazda Jani még a Heinekennél is bepróbálkozott a vörös csillag miatt, csak aztán az arcával megütötte a járdát. Pofára esett -hogy értsed.
Igazából az a szomorú, hogy egy ordas eszme kisajátított magának egy indiai vallási jelképet, a szvasztikát, de nem erről van most szó.
A felvonulás arról szól, hogy te és a hozzád hasonlók nemi irányultság alapján korlátozni akarjátok mások alapvető emberi jogait, és eköré költöttétek a mocskos propagandátokat.
Pedig mintha ezt még a gránitszilárdságú, évente módosított alaptörvény is tiltaná.
Eladott Ország
Nem csak a közmédia lenyúlása, és a pénzek elosztása, akár adófizetői, akár Uniós pénzről van szó, hanem az ÁSZ, az MNB, a bíróságok, az ügyészség elfoglalása, a választási törvény átalakítása úgy, hogy ne nyerhessen más, csak ők, a megyei hírlapok, most már az internetes újságok tömkelege, a minden pozicióban a saját emberei ültetése, az ellenzéki helységek büntetése, az emberek akaratának semmibe vevése, az ellenzék kicsinálása és még hosszan folytathatnám, ezek egyike sem demokratikus. Ahol egy személy dönt mindenről, az akárhonnan nézzük is, diktatúra. Egyvalamire azért jó ez: minden alkalommal bebizonyosodik, hogy bármihez nyúlnak, szarrá válik az enyves mancsaik között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.