Nem engedték a színpadra a rappert. 

Minden programot leállítottak a Balaton Soundon, Majka koncertjét is törölték

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Péntek este játszott volna Majka és zenekara Zamárdiban a Balaton Sound fesztiválon, de a közelgő vihar miatt törölték a koncertjét. A rapper a Facebook-oldalán közölte a hírt a rajongóival, és egy élő videóval is bejelentkezett az öltözőből. 

A Balaton Sound szervezői a közösségi oldalaikon hívták fel a figyelmet arra, hogy minden programot leállítottak péntek este a közelgő vihar miatt. 

Korábban írtunk róla, hogy súlyosan megsérült egy fiatal férfi a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A szervezők szerint a balesetet szenvedő fiatalember a fesztivál területén működő óriáskerék egyik gondolájába egyedül szállt be, majd menet közben a magas védőkorlát feletti keskeny résen átmászott és onnan esett le.

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Nem kár érte!
A fiú halála..no comment!
jesz
se vihar, se repper...most jól nézünk ki...
balage
@Málna:
Idézet a fenti anyagból: "Korábban írtunk róla, hogy súlyosan megsérült egy fiatal férfi a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A szervezők szerint a balesetet szenvedő fiatalember a fesztivál területén működő óriáskerék egyik gondolájába egyedül szállt be, majd menet közben a magas védőkorlát feletti keskeny résen átmászott és onnan esett le."
De, meghalt, ezen a Sound-on.
Málna
@balage: Nem halt meg. Súlyosan megsérült. Honnan veszed, hogy meghalt?
Gazella
@Málna: Baszki olvass agyatlan! Aki kiesett önkivületében a mókuskerékből, az meghalt!
Málna
@Gazella: Hol olvassam, te agyhalott? Te is funkcionális analfabéta vagy...Tudtad?
Eladott Ország
Nem vesztettek vele semmit. Ha így haladsz , szerintem év végére meg lesz az a Petőfi-díj is ne aggódj. Kéz kezet mos. De te laza vagy, jó a dumád, majd ezt is kimagyarázod. Akinek nem tetszik, azt meg letiltod a picsába. Oszt’ jónapot.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_1722,h_1148/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/04/majkaszijjarto.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.