Több évtizeddel Zámbó Jimmy halála után még mindig sokakat foglalkoztat a "király" élete. Kollégái szerint megosztó személyisége volt, és nehéz természete – írja a Blikk.

Súlyos dolgot állít Zámbó Jimmyről egykori kiadójaFotó: Budapest, 1999. január 1. Zámbó Jimmy énekes énekel koncertjén a Budapest Sportcsarnokban. MTI/Földi Imre

Erről mesélt most a sztár korábbi munkaadója.

Jimmy mindig nehéz eset volt, akkor is, amikor megismertem, később pedig még rosszabb volt a helyzet

– jelentette ki Joós István, a Mag­neoton kiadó alapító tulajdonosa, aki a kilencvenes évek elején elindította Zámbó Jimmyt a sztárság felé. Elmondása szerint ez egy rögös út volt, leginkább az énekes személyisége miatt.

Vigyázni kellett Jimmyvel, hogy meddig engeded be. Volt egy olyan demarkációs vonal, amit ha bárki engedett neki átlépni, azzal visszaélt

– emlékezett Joós Boros Lajos és barátai Lali király CsütörTöke című műsorában. A szakember üzlettársával, a Neoton-alapító Pásztor Lászlóval próbálta „kezelni” az énekest.

Úgymond labdáztunk vele, amikor az egyikünkkel összeveszett, átadtuk a másiknak. Rendszeresen megfenyegetett minket, hogy elmegy a kiadóból és csinál sajátot. Ám amikor elérkezett volna ez a pillanat, csak annyit kérdezett: mikor kapja meg az előleget. Jimmy minden évben zsarolt minket. Nehéz eset volt, nem köszönt például soha, ha bejött az irodába

– sorolta Joós, aki szerint a Királynak a pénzhez sem volt jó érzéke.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Istenem, hogy ez milyen ronda nő volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Istenem, hogy ez milyen ronda nő volt!
Néro2
@Baker: Sötétben kell hallgatni oszt' ennyi.
Baker
@Néro2: Szerencsére nem KELL :)
Vallatni lehet vele!
Néro2
@Baker: Csak gondoltam úgy nem látszik.
Eladott Ország
"Egy oktávban nyolc hang van. Ezt úgy képzeld el, mintha egy zongora lenne mondjuk és egymás után sorban 32 billentyűt lenyomogatsz, ugye azok a tiszta hangok. Na most ezt a 32 hangot Jimmy elvileg ki tudta énekelni. Nagyon ritka dolog, főleg itt Magyarországon. Nem is tudok rajta kívül más magyar mondani, aki erre képes volt. Adam Lambert és Christina Aguilera aki állítólag ki tudja énekelni ma a 4 oktávot a nagy sztárok közül." Joós István, a Mag­neoton kiadó alapító tulajdonosa, valószínűleg a "királyt" nem tudta jól (kedvére) megkopasztani, mos ezért síránkozik.
Baker
@Eladott Ország: ettől még kb annyira taszít a hangszíne, mint a táblán csikorgó kréta hangja! Vagy Náray Erika gyomorhangja..brrr!
Gazella
@Eladott Ország: persze! Valamiből pénzt kell csinálni a joosnak is.
Eladott Ország
@Baker: tegnap, 20:39 ♦ Nézd, van akinek csak az a Zámbó létezik, ez pedig Sanyi, becenevén a Tű, az Újpesti Dózsa legendás focistája, 33 szoros válogatott ,aki 410 bajnoki meccsen szerepelt.
uploads.disquscdn.com/images/2ebffcaa7bee2e9f4e593c38e5a733bce80e6a595ca6f69404d095f35b0d543c.jpg?w=800&h=314
Az viszont tény, hogy Zámbó Jimmynek hihetetlen hangterjedelmre volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.