Izraelben növekszik a betegszám a COVID járvány hatodik hullámában. Jaír Lapid miniszterelnök és Nicán Horovic egészségügyi miniszter megbeszélést tartott vasárnap a miniszterelnöki hivatalban Jeruzsálemben a koronavírus-járvány hatodik hullámának további kezeléséről. A helyzetértékelő értekezleten az egészségügyi minisztérium szakemberei ismertették az adatokat, és javaslatokat tettek az ország vezetőinek. Célként jelölték meg a mindennapi élet lehető legmagasabb szintjének fenntartását […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Tüntettek az izraeliek, a vakcina miatt elhunytak és milliós nagyságrendben megbetegedett izraeliek nevében: Bourla ...hazug vagy! Bourla, szenvedést okoztál nekünk...Bourla ...tűnj innen!!
Albert Bourla, akit úgy fogadott Izraelben az izraeli kormányzat, mint egy királyt, megkapta a “zsidó Nobel- díjat” a csodavakcináért és azért, hogy az izraeliek lettek a Pfizer kísérleti laboratóriumának kísérleti alanyai."
no comment.../ bourla a pfizer zsidó elnöke /
Levendula
... aztán jön a hetedik, nyolcadik, sokadik...
Oltassátok magatokat minden egyes hullámkor! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.