A régi, úri világot idéző, exkluzív mulatságon vett részt a Schobert-házaspár az Orbán Viktor veje, Tiborcz István által megkaparintott turai Schossberger-kastélyban – szúrta ki a 444.hu.

Schobert Norbi és Rubint Réka a Tiborcz István által megkaparintott kastélyban flancolt a hétvégén
Fotó: Facebook/Norbi Update

Schobert "I’m just a Gigolo'" Norbi beszámolója szerint egyik legjobb barátjuk 20 éves házassági évfordulóján voltak vendégek, és „minden vendég az 1920-as éveknek megfelelően öltözött”.

A kastélyt nagy titkolózások közepette szerezte meg Orbán veje 2018-ban. Ez azóta már a család pénze – számolt be akkor róla a 444.hu.

Forrás: 444.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És, mivel minden valamirevaló kastélyhoz istálló is dukál, legalább volt hova bekötni az asszonyt, amíg Norbi élte világát.
Maxipocak
Édes Istenem. És ezek a tajtparasztok tiborczvejkófővilágosító nerpatkánnyal az élen el is hiszik, hogy ha van pénzük akkor mindenük van. Pedig sem stílusuk, sem gerincük, sem intelligenciájuk. Viszont van arroganciájuk, felfuvalkodottságuk, pökhendiségük.
Borsó
Mit nem loptak még ki a magyarok alól Orbánék? De megérdemlik, rohadjanak meg a legnagyobb szegénységben, ha ez kell nekik. Élvezzétek, szavazzatok legközelebb is rájuk, ha addig ugyan éhen nem haltok, vagy visz el titeket a legtriviálisabb, gyógyítható, de Magyarországon orvoshiány miatt kezeletlenül maradt betegség. #csakafidesz
Dr. Proktor
@Borsó: A birkák arra valók hogy nyírják őket - amíg birkák...
A lenyírt gyapjút pedig már úgysem szerezhetik vissza!
balos
Elnézve a fotot és ezek hova "viszik" az országot,bizisten a horti volt a példaképük!Az is visszahozta a uram-bátyám világot a birkáknak!Minden nép olyan vezetőt kap amit megérdemel!Hát nekünk a szarból is a fos jutott!
vacsi
Jézusom! Ki mellettük ez a kalapos ficsúr?
Egyébként Rékuci új műfogsort csináltatott? Nem is írta! Mi lett a régivel?
Emmersson71
Borsodban a Fidesz szavazó boldogan olvassa a hírt a telefonján, miközben a tegnapi rántott levest kanalazza és szikkadt kenyeret tör hozzá.
Emmersson71
@Virág Árpád: Ne zavarjon meg, hogy Sóder úr NER lojális csicska!
ómió
Efftársilag mára a megvásárlás lett a megkaparintás? Régen ezt még efftársi rekvirálásnak hívták!
Aki Én
@ómió: Megvásárlás?
Megtennéd, hogy utána nézel?
ómió
@Aki Én: Itt írják a "mellékletben"! "Tiborcz István BDPST Zrt. nevű cége megvásárolta..."! Már olvasni se tudsz?
CsipkeRózsa
@Virág Árpád: Nem főrabbinak öltözött, nem is hasonlít egy főrabbira, és főleg, nem is zsidó!
Virág Árpád
@CsipkeRózsa: Nem kell annak öltözni, nincs farsangi szezon! Nem is kell hogy hasonlítson! Az hogy a fülei hogy állnak, abból kiderül, hogy ZSIDÓ! Nem kicsit, nagyon! Réka is!
amortizáltok
szokták anno mondani amelyik madár magasan száll, dögleni leesik ám a földre.
CsipkeRózsa
@Virág Árpád: Azt hittem eddig, hogy az orr szerint szokás eldönteni, ki a zsidó, persze, van ennél megbízhatóbb módszer is.
Virág Árpád
@CsipkeRózsa: Többnyire tésztagyár tulajdonosok... Cérna-metélt!
CsipkeRózsa
@Virág Árpád: A tésztagyárakban gyártanak szélesmetéltet is.
Gyurka80
@balos: Az már volt böszmeferi személyében, aki csődbevitte az országot!
Eladott Ország
"És itt van a Tiborcz-klán legismertebb alakja, aki beházasodott az Orbán-dinasztiába és azóta ez megy. Ha nem Budapesten, akkor Bahreinben, ha nem kastély, akkor palota, ha nem falopás, akkor közvilágítás. Tiborcz nem közszereplő, az MTI óvja a becsületét, mintha az élete múlna rajta, de vagonszámra nyerte a közbeszerzéseket, és valahogy mindig úgy alakul, hogy nem tud félreállni a milliárdos állami támogatások, hitelek útjából. Ha nem Lölönek esik le egy kastély, akkor Tiborcznak zuhan az ölébe egy palota. Mit keresnek ezek a telhetetlen, pofátlan, tehetségtelen szarháziak folyamatosan a moslékos vályú körül? Mi az, hogy az országnak azért van miniszterelnöke, hogy a közpénzből zabáltassa a családját? A kisstílű falopástól sikerült felfejlődni az épített örökség előre megfontolt lenyúlásáig." Időközben a királyi sarjak Marbellára költöztek
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270255712_579151067031455_3812735275325326593_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GfADSdtTE8oAX_2SQiM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9KtjB6377w6VfQbL9qc8gURiMPXpAinAearHfdBpz7KA&oe=62C99177
Erősödik a migrációs nyomás nyugaton. Ha Spanyolországba jössz tiszteletbe kell tartanod a kultúránkat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270549783_580229000256995_1981461471617456615_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=h859Ub9bSB0AX-W3qyW&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-gNxERH9xa1OjpbkECmzwrhfBaO92kObAtydTT7tT2zA&oe=62C93F21
balos
@Gyurka00:Így igaz!Akkor 260 volt az euro,most 410!Ne búsulj ezt a szart nem egyedül majszolód!A családi vállalkozásod jól működteti ner-isztánban!
ómió
@Horizont: Talán azért kapta meg 200 milláért, merthogy a felújítása horrorösszeg volt!? Néha iktass közbe némi gondolkodást is! Már, ha majd van mivel!
ómió
@Horizont: Ha képes lennél gondolkodni, talán még azt is tudnád, az évek során ő is milliárdossá "nötte ki" magát! A böszmeszart meg törölgesd le a mocsokbolsi pofádról!
Aki Én
@ómió: ...hogy a bánatba vagy te ekkora suttyó kretén? De tényleg...
ómió
@Horizont: Bújj elő Böszme efftársad ánuszából, mocsokpofa!? Vagy juszt se!? Ott van számodra az "efftársi ízletes" és még "reggel, éjjel meg este" meg is hazudják neked az "efftársi tutit"!? Akkor, ez ám az "efftársi összkomfort"!
ómió
@Aki Én: Megjöttél, bolsiék fajkreténje!? Elszabotálták az ápolóid a szedálásodat?
polgarb
@Dr. Proktor: Pedig ott talált volna magához illő "rendes" marhát!!
ómió
@Horizont:Mielőtt virtigli bolsi elmebajod végleg "kinyílna", mondtam: előbb a böszmeszart takarítsd le magadról! Nemcsak idióta vagy, de büdösbolsi is!
CsipkeRózsa
@Virág Árpád: Meggyőződtél róla?, mert bemondásra nem megy.
Gyurka80
@Eladott Ország: Azért az a kedvenc idézeted, mert rólad szól!
Manhattan
@namihami: A felső fotón jól látható, hogy a protkója lejjebb csúszott ))
ómió
@Horizont: Ahogy a hozzád hasonló bolsi elmebetegekkel bánni kell...!
CsipkeRózsa
@Virág Árpád: Erről:

július 5., 21:43
Virág Árpád
@CsipkeRózsa: Ja, minden görög! Portokalos megmondta! Vagy kínai... Marco Polo behozta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.