Keményen visszaszólt a kommentelőknek Hódi Pamela.

Kiverték a biztosítékot Hódi Pamelánál a kommentelők
Fotó: TV2

42. életévét töltötte volna be július első napján Berki Krisztián. A kommentelők nem csak azt nézték rossz szemmel, hogy Berki Mazsi Balin nyaral, de Hódi Pamelába is beleálltak Berki Krisztián születésnapja miatt.

24 óráig elérhető Instagram-történetében arról írt, hogy ugyan nem az a nagy "kommenttörölgetős" típus, de tiltani és törölni fogja azokat, akik megjegyzéseket tesznek arra, hogy hogyan éljék az életüket a történtek után.

Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp ezért nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést

– fogalmazott Pamela. 

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Pamela nem az özvegye! Hanem a gyerekének az anyja!
Ennél többet nem is kellett tennie! Ez is tiszteletreméltó!
Pálinkás Pál
igaza van...a sok pofázó árulja már el, mit vesztett a világ berkivel?...
C_3PO
Pamela nem az özvegye! Hanem a gyerekének az anyja!
Ennél többet nem is kellett tennie! Ez is tiszteletreméltó!
Pági
@Pálinkás Pál: nagyon rossz ízű megjegyzés! Maga él. Ezzel sokat nyer a világ?
Pálinkás Pál
@Pági: annyit biztos hogy nem teszek keresztbe mindenkinek...
Horizont
Amikor ott nyomatják az életüket az instán és csillog villog minden akkor isteni. Nem fogják fel, hogy a beszólás meg a velejárója sajnos a mai világban. Nem pont Hódi Pamelára gondolok mert nem kísértem a sorsát. 639 ezer követője van az instán. Az fb.-n meg 341 ezer. Akad közte sok hülye is. Amúgy én nem értem ezt a követést?? Ennyien? Minek?
Ő is egy influenszer.
"Az influencerek olyan emberek, akik egy méretes követőbázist gyűjtöttek maguk köré az interneten. Az influencer magyarra fordítva „befolyásolót” jelent, ami nem véletlen, hiszen az influencereknek hatalmukban áll befolyásolni követőik véleményeit és vásárlási döntéseit. Ez az influencer marketing alapja." Dől a pénz a sok reklám miatt. Hát...
Emmersson71
@Pági: Az két különböző dolog, hogy mivel járunk jól és minek a hiányával nem járunk rosszul! Berki életében a társadalomban kivívott egyfajta megítélést - leginkább negatívat -, halálával pedig legfeljebb szűk családjában támadt némi űr, a társadalomnak nem hiányzik sem a lénye, sem a "munkássága".
Mellesleg, már az elég, ha valaki nem árt egyénként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.