A lap értesülései szerint Curtisre a családtagjai rúgták rá az ajtót, hogy mi van vele, miután nem jelent meg a tervezett helyszínen, hogy onnan együtt menjen Majkáékkal koncertezni, és a telefont sem vette fel.

A Bors információi szerint Majka (Majoros Péter) és Curtis (Széki Attila) szombati "szakításának" előzménye elég erős volt.

Bors: Curtis bódult állapota miatt nem ment el a Majkával közös koncertjére

Fotó: Facebook/Curtis

Mint ismert, múlt pénteken a két rappernek közös fellépése volt Villányban, ám Majkáék Curtis nélkül álltak a színpadra. Ez egyszer, 2018-ban már megtörtént, akkor Majka a közönség előtt mondta el, hogy Curtisnek drogproblémái vannak. Curtis akkor elvonóra vonult, próbált tiszta maradni, a közös zenélést is újrakezdték Majkával. 

Ám a pénteki fiaskó után szombaton Majka többek közt azt írta a Facebook-oldalán, hogy igaz a pletyka, ezzel arra a szóbeszédre utalt, hogy Curtis hirtelen eltűnése megint a drogokhoz köthető (hasonlóra utalt Curtis is a bejegyzésében, erről bővebben itt írtunk).

A Bors úgy értesült, hogy Curtis múlt pénteken nem jelent meg azon a találkozóhelyen, ahonnan Majkáékkal együtt mentek volna a turnébusszal a villányi koncertre. Majkáék egy rövid várakozás után hívni kezdték Curtist, aki nem volt elérhető. Eztán a barátait hívták sorra, de ők sem tudták, hogy merre lehet a rapper. Ezután értesítették Majkáék Curtis rokonait, a zenekar pedig elindult a koncertre. 

Útközben kapták a rokonoktól a hírt, amelyet egy neve elhallgatását kérő, a csapathoz közelálló személy árult el a lapnak:

Attilát otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót...

A Bors úgy tudja, Majka és Curtis között volt egy egyezség a 2018-as balhés szétválás és kibékülés után: Majka nem kérdez rá addig Curtisnél arra, hogy hogyan áll a leszokással, amíg Curtis minden próbán és fellépésen bevethető állapotban jelenik meg. De ha megbotlik akár csak egyszer is, vége a közös munkának.

A lap szerint az ultimátum indokolt volt, Curtis ugyanis több mint tíz éve él a függőségével: 2014-ben ököllel verte meg az akkori barátnőjét, Bettinát, aki azt állította, hogy Curtis be volt drogozva, attól lett agresszív. 2016-ban bekokainozva okozott autóbalesetet, egy villanyoszlopnak ment neki. 2018-ban jött az ominózus szegedi fellépésről történő elmaradás, utána, 2019-ben ment el Curtis elvonóra és fogadkozott, hogy nem fog többé a drogokhoz nyúlni.

Forrás: borsonline.hu