Az énekesnő a közösségi oldalán fakadt ki. 

600 ezer forintot kértek Tóth Gabitól, hogy a gyerekére vigyázzanak, kifakadt az énekesnő

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tóth Gabi nem mindig tudja előre megmondani, hogy épp mikor van fellépése vagy mikor kell stúdióba vonulnia, ezért aztán nagyon nehezen talál a gyereke mellé bébiszittert.

Az Instagramon is segítséget kereső énekes azt írta, hosszú hetek óta nem talál senkit, részben azért, „mert sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek”.

„Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)”

– írta Tóth Gabi az Instagram-oldaán. Az énekesnő kifejtette azt is, hogy az elmúlt két év „megtanította arra”, hogy soha ne bízza el magát, és most is spórol.

"Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)”

– írta az énekesnő. 

Forrás: nlc.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor bizony csak egy, ahelyzetet tökéletesen jól megoldó lehetőség van: Maradj otthon.
Mint a kisgyerekes nők többsége. A művészeted hiánya egyébként se fog tátongó űrt hagyni maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Málna
Tehát olyan embert keres, aki bármikor ugrik neki - sokszor hétvégén és hajnalig. Azt bizony meg kell fizetni.
kisfalud
A Gabika pedagógus bérrel (se) számol költségként, pedig az is csak durván a fele a kormány által meghirdetett átlagbérnek. Még szerencse , hogy a rendőrök esetében a KATA megvilágosította Orbán elméjét.
balos
Hát amit mond az fedi a fideSSes hazugságokat!Minek fizessen a "megérdemelt" felszopásból?"Mert hülye azért nem vagyok"!Úgye gabika?
namihami
Akkor bizony csak egy, ahelyzetet tökéletesen jól megoldó lehetőség van: Maradj otthon.
Mint a kisgyerekes nők többsége. A művészeted hiánya egyébként se fog tátongó űrt hagyni maga után.
Veleda
Hát a Gabika nem növelte a népszerűségét a hazafias lelkületével:)))))) Még két olyan semmilyenes népviselet és jön a Kossuth díj.
Málna
@Horizont: És mennyit keres azzal a 8 általánossal...:-)
Málna
@namihami: Hülye lenne otthon maradni. Mikor százezreket keres egy este.
jesz
na igen...ez a nő úgy gondolja, hogy jön egy ápolt valaki, és szarért-hugyért vigyáz a gyermekére?
...kb olyan a szitu, mintba luxuslakás-építők esetében...a luxusházat napszámosok építik éhbérért, aztán a kész házon milliókat keres a tervező, építőmérnök művezető, és a befektető...

Ha a gyermeknek baja esik, mert leesett a kisszékről, és kitőrt az egyik foga, akkor bizony rendőrt hív, és még mem is fizet..

Na ezért is kérnek annyit..például..meg azért, amiért úgy gondolják, hogy aki Orbán kedvenc énekese, annak pénze, mint a pelyva..
Jozefina
Olyan, mint orbán!!! Már messze nem önmaga, mint sok évvel ezelőtt!!! Ripacs oszt semmi más!!!
division
@Horizont: Nem mindig feltétel a 8 általános a jó élethez. Egy barátom fia 10 éves, és már többszörös milliomos, akkora zseni a gyerek. Majd 18 éves korában megkapja, és gond nélkül élhet.
division
@Horizont: Benne van a vérében ez a közönséges stílus, ezen nem segít az iskola.
Aki Én
Tettek neki egy ajánlatot, mert kérte. Mit hőbörög? Mondjon nemet, keressen tovább.
Eladott Ország
Szia uram! Tóth Gabi érdekel?...
uploads.disquscdn.com/images/91468177a6f36c711cea5d907858f6ef704a395df12545b24138cb95ff5652d0.jpg?w=800&h
Tóth Gabinak érdemes hinni, mert ő a fidesz ideális szavazója: 8 általánost végzett, matyóhímzéses tetoválása van. Énekelt a pápának, mert ő valódi magyar. Egy kis pénzért bármikor bármit megtesz. Szóval minden f*sza! Látod Gabikám, ha lett volna annyi eszed, hogy felfogd, mennyire buta vagy, akkor elég lett volna, ha csak énekelsz, de mivel egy kretén van, felköptél és aláálltál, most meg fosol, hogy csulás lesz a pofád. Szar ügy. Kit érdekel ennek az úrhatnám p@csának a véleménye? Beszélje meg Győzikével, Ufopatakival és Kisgrófóval. Ugyanaz a szint. Jó lenne ha a mélymagyar celebasszonyság már takarékra tenné magát, és inkább járjon iskolába, ráfér egy kis tudomány, feltéve ha a szűk agya befogad a NER ugatásán kívül mást is! A magyar értékteremtő művészi elit. ,,Tóth Gabi szerint..." - még Kis Grófo, Győzike, meg Pataky véleménye sokat dobna a kormányzati kommunikáción. Tóth Gabi állami énekesnő/művésznő, te Orbánék után hamarabb fogsz eltűnni, mint amikor az ember lehúzza a vécében a szarát. Az énekesnő nagyon aggódott hazánk biztonsága miatt, de Orbán szerencsére visszaverte a Vörös Hadsereget. Ahogy 1989-ben is ő volt, aki kizavarta innen a ruszkikat. Na ne csináljunk már úgy, mintha Tóth Gabi most térdelt volna le először,összejön a lóvé is. Qrvára kell az a Kossuth-díj mi?! Az érettségire nem hajt ennyire.
Eladott Ország
Nincs több kérdésem. Itt a 100. Magyar Derby háziasszonya. A hölgynek a fidesz és az egyház után a ménessel is volt dolga? Kancácska, mézes csupros, kisasszonynak lassan kinéz a Kossuth-díj! Sárga kanca ? Inkább lápi lidérc...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278351269_3079535658970780_6719204081530690354_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=w-19JOcCfUAAX8-XN0s&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-5eIHmrvWinOlR3bq_38ZNJXqj0k2i1iWu8YnV6JHrng&oe=62E0D4CA
Az arcod amikor megtudod, hogy nem te leszel a sztárvendég a köztársasági elnök beiktatásán.Illetve rájössz, hogy meg sem hívtak. Látod, látod Szöszike ! Hiába sündörögtél, lecseréltek mint az öreg Ladát. A matyó babát hamar le cserélték Rúzsa Magdira.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280727230_3105445213046491_8762373398975513253_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-MhJSUtgO8cAX9jkfqL&_nc_oc=AQmU19PG3L06f-ly5GkOI_m9nuSKCbdCUCKwqNCulW8N58NK2cZfaObzSjCEJKnvtQo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-wgcaYiXr055dPOtQERbwoDT_5o0UxTqy-SCwI1UZizg&oe=62E0E728
Apfelbaum
Ezzel magyarázza,hogy miért kér egy fellépésért 2.4 millió forintot
Dr. Proktor
Mit csodálkozik ez a lotyó? A gázsija mértéke nem zavarja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.