Nyíltan beszélt mentális betegségéről és az ezzel járó küzdelmeiről Gáspár Győző a Palikék Világa Youtube-csatorna műsorában.

Gáspár Győző brutálisan őszinte vallomása! Elárulta, hogy súlyos betegséggel küzd már évek óta

Győzike elmondta, hogy évek óta borderline személyiségzavarral küzd, ami őt és a családját is megviseli. Ezzel tisztában van, igyekszik kezeltetni magát, ezért is megy ismét hamarosan zárt osztályra hat hétre.

"Mi erről már olyan szinten tudunk a családban otthon beszélni, hogy nekünk ez természetes. Mikor elmegyünk egy hatcsillagos cancúni hotelbe, Mexikóba, és az anya és a két gyerek lemegy a tengerpartra, az apa pedig fennmarad a szobában, behúzza a függönyöket, és kirakja az ajtóra, hogy ne zavarjanak."

- mondta Gáspár Győző. 

"Igen, ezt én vállalom, igen, én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb. Azért nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja. Ő nem vállalta fel azt, amit én felvállalok. És most hol van? A földben van. Maradt utána két gyerek. És mikor én megtudtam azt, hogy meghalt azon a bizonyos pénteki napon, olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én most elmondom itt kamerák előtt mindenkinek, hogy én beteg vagyok. Igen, nagyon beteg vagyok"

- tette hozzá a híresség.

Később elárulta, hogy Berki Krisztiánra utalt, aki májusban halt meg váratlanul. Gáspár Győző azt mondja, tudja, hogy a családja életét is megkeseríti a betegségével, ezért is vonul időnként szanatóriumba, hogy kezeltesse magát. Nemrég ugyanis például hét szem gyógyszer helyett húszat vett be.

"A szőnyegen találtak meg múlt héten begyógyszerezve. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárni Balla Beátának. Az Evelin hazajön látogatóba, megölelné az apját, és azt látja, hogy az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul."

mondta Győzike, aki elmondása szerint már az összes zárt osztályt megjárta.

Forrás: szmo.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Már rosszul kezdődik: " brutálisan őszinte"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
A molinó mögött már orvos nélkül is kiderült.
Veleda
Már rosszul kezdődik: " brutálisan őszinte"
jesz
ez az élősködő már gyerekkora óta ilyen lehetett...amúgy a legnagyobb hazug...ebben verhetetlen..
justhpeter
Ez a duma nem vallomás, hanem nyílt provokáció a mexikói tengerparttal és a szőnyegen fekvéssel együtt. Nem kell ide zárt osztály, javaslom a szívlapáttak való kúrát. Naponta két alkalommal közepes erővel pofán vágni a szívlapáttal, garantálom egy hétel belül kigyógyul az összes bajából.
Jozefina
Hozzá hasonló az is, aki hírként ide teszi!!! Ki kíváncsi rá???
Emmersson71
Tudjuk, szellemileg alultáplált - agyi anorexia!
balos
A propin már a celeb kurvák is hírértékkel bírnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.