Az egykori villalakó most először üzent rajongóinak, miután meztelenül és törött csontokkal találtak rá egy erdőben tartott szeánsz után.

VV Anett a kórházból üzent, először szólalt meg a majdnem végzetes szeánsz után  

Fotó: RTL/Reggeli

VV Anett a kórházból üzent az állapotáról – írta meg a Blikk.

Az egykori villalakóért nagyon sokan aggódtak már korábban is – a híresség 11 nappal a szörnyen végződött szeánsz után bejelentkezett a kórházból, hogy elmondja, milyen állapotban van most.

"Sziasztok! Nem volt szándékomban, hogy mostanában bármit kitegyek, de úgy érzem most muszáj! Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyi erőt ad, az a több száz pozitív, bíztató üzenet, amiket a mai napig kapok Tőletek! Álmomban nem gondoltam, hogy ennyien szerettek! Most is potyognak a könnyeim ettől! Jelenleg korházban vagyok, tegnap volt az utolsó műtétem! Az orvosaimnak, Istennek, és az angyalaimnak köszönhetően, nem lesz maradandó károsodásom! Megígérem ha jobban leszek őszintén el fogom mondani mi történt velem, bármennyire is szégyenlem most magam! Óriási hibát követtem el sajnos! Szerencsére most a legjobb helyen viselik a gondomat, profik kezében vagyok, mindenki a maga területén a legkiválóbb szakember itt! Nektek mégegyszer köszönöm a sok üznetet! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy mellettem vannak!!!!"

- írta VV Anett az Instagram-oldalán.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.