Azahriah egy videóban véleményezte Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát, amellyel szerinte minden határt átlépett. Komoly kritikát fogalmazott meg a fiatal előadóról, azóta sem bocsájtotta meg neki azért, amiért nem törölte le a számára kompromittáló felvételt – számol be róla a Blikk.

G.w.M már korábban is összetűzésbe keveredett a fiatal előadóval, ugyanis szerinte túlment egy határon, amikor arról beszélt egy videójában, hogy Kulcsár Edinával milyen körülmények között jöttek össze.

Tudtam, hogy az élet során ez valahol fel fog bennem jönni... Felhívtam, és elmagyaráztam neki: Azahriah, kedves vagy a számomra, elismerem azt amit csinálsz, tök ügyes vagy, és voltak gondolataim, hogy csinálhatnánk kooperációt is. Én szeretnék veled úgy leülni egy asztalhoz, hogy nincs bennem semmi, de vedd le azt a szar videót!

- magyarázta a régebbi sérelmeivel kapcsolatban a rapper.

Nem fenyegető hangnemben beszélt a fiúhoz, viszont nem hagyhatta szó nélkül, hogy a kedvese nevét bemocskolja. Azahriah válaszként annyit üzent, hogy átgondolja a történteket, végül visszahívta Márkot és közölte, hogy mégsem tudja levenni a felvételt a Youtube-csatornájáról, emiatt pedig az utóbbiban azóta is tüske maradt.

Egy kis kompjúterkukac görcs, emberileg ez a tapasztalatom vele. Nekem azzal van bajom, hogy beül a kis szobájába, és ez a kisgyerek olyan dolgokról beszél, amiben gyerekek is vannak és házasságok, és életek vannak ebben a történetben. És ő beül a kis kompjútere mögé, és eljátssza ott, hogy mekkora szakértő, holott egy húgyos...

- fakadt ki Ábrahám Róbert Talk44 című műsorában.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Valahogy így érezhette magát nagyanyám, amikor 50+ korában szembesülhetett a kor polgárpukkasztó celebjeivel, mint én most, hogy látom ezeket a senkiket. Csakhogy mamámnak még csak a Szabad Föld volt, az MTV (nem a zene csatorna!) és a Kossuth rádió...az én pofámba pedig tolják minden felől a celeb-cunamit :( Az ember fuldoklik...
Csak jobb volt Reagen ;)

www.youtube.com/watch?v=oYX_3mO8Fco
Levendula
Azahriahnak nincs felesége, azt csinál, amit akar.
Viszont a Varga Márk (g.w.m.) nős volt, amikor összejött a Kulcsár Edinával...
DR PRÉDlKÁTOR
"Varga Márk roma származású rapper. Művészneve G.w.M., ami a Gino West Marky rövidítése. L.L. Juniorral rokoni kapcsolatban áll..."
rapper... mint az eleldzsunijor... bexarássssss

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.