Egy hosszú nap után ez volt a levezetés.

Romantikus jacuzziban bújt össze Schobert Norbi és Rubint RékaMTI Fotó: Kovács Attila

Rubint Réka a hétvége során kis túlzással a fél országot bejárta, hogy minél több mindenkihez eljuttathassa az alakreform-programot. Így nemcsak maguk a „fellépések”, de a rengeteg utazás és a kínzó meleg is kifáraszthatta. 

Ezeket a fáradalmakat ezért vasárnap este egy kis jacuzzis pihenéssel igyekezett oldani, ahová a férje is csatlakozott hozzá. A fotókon pedig az látszik, hogy bár már több mint 20 éve házasok, még mindig a tinédzserek lelkesedésével vonzódnak egymáshoz – ezt pedig nem szégyellősek a világ elé tárni. 

A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Milyen jól élünk ezekből a hírekből!Persze aki télen megfagy az szerencsétlen,hogy kisemmizte őt a jó élet!Igen!Mindenki annyit ér amennyit el tud lopni a közösből!A lopást még fényezni is megéri!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
..szar lehetett igy norbikislány öltönyben, nyakkendőben és épp volt egy fotós...görény csapat !!
namihami
""Romantikus jacuzzi...""?
Na, ha már mindketten úgyis ottvoltak, akkor feltöltötték nekik vízzel a jászolt?
balos
Milyen jól élünk ezekből a hírekből!Persze aki télen megfagy az szerencsétlen,hogy kisemmizte őt a jó élet!Igen!Mindenki annyit ér amennyit el tud lopni a közösből!A lopást még fényezni is megéri!
vacsi
"A fotókon pedig az látszik, hogy bár már több mint 20 éve házasok, még mindig a tinédzserek lelkesedésével vonzódnak egymáshoz "
Mondjuk, ezen a fotón egészen más látszik... Most komolyan: nincs ennél fontosabb hír?
DR PRÉDlKÁTOR
Muszáj, hogy látszódjon köztük a háttérben a teniszező kopasz feje... Ez fontos. Meg a norbinál fél fejjel nagyobb réka néni... Mint az uru meg a huru...
balos
@vacsi:A való-világot már csak így lehet eladni egyik másik szerkesztő szerint!Tőlem meg minden celeb ott fossa össze magát ahol fényezik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.