Van, hogy megtöbbszörözi az előírt adagját, mégsem tartja magát drogfüggőnek.

„Nem vagyok drogos” – Gáspár Győző bevallotta, rengeteg tablettát szedTV2

Az utóbbi időben már a közönség is egyre többet hallhatott az ország showmanjének, Gáspár Győzőnek lelki állapotáról. A nyilvánosság előtt is beszámolt arról, hogy szorongástól, pánikrohamoktól szenved, illetve depresszióval küzd, ezek kezelésére pedig többféle gyógyszert is szed, illetve egy időre be is vonult egy egészségügyi intézménybe.

Alig néhány napja pedig az is kiderült, hogy a földön fekve, begyógyszerezve találtak rá, a súlyos problémáit túlzott tablettaszedéssel próbálta orvosolni.

A TV2-nek elmondta: soha nem tapasztalt olyan sok bántást, amely az elmúlt időben zúdult rá az emberek felől, mindezt a súlyos mentális betegsége miatt kapta, ezt pedig nehezebben tudja feldolgozni, mint a hírnév árnyoldalát.

Gáspár Győzőt többen drogozással vádolták meg, azonban a showman teljes mellszélességgel kiáll és tagadja, hogy a felírt nyugtatóin kívül bármilyen más szert használna.

Elárulta, a legutóbbi gyógyszertúladagolását az okozhatta, hogy gondjai miatt az édesapja és a testvére is elfordult tőle, ez pedig lelkileg már túl sok volt számára. Főleg úgy, hogy pont most lenne a legnagyobb szüksége a szeretteire.

Forrás: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Szerencsétlen ország ahol Izaura felszabadítására gyűjtenek és 1 ilyen alkesz még műsorba kerülhet!Itthon az 1 főre jutó hülyék száma 6 ökör!
balos
Szerencsétlen ország ahol Izaura felszabadítására gyűjtenek és 1 ilyen alkesz még műsorba kerülhet!Itthon az 1 főre jutó hülyék száma 6 ökör!
jesz
ennek a nagyarcúnak aszfaltozók közé kellene állni, vagy útkövezőnek...na ott elmúlna minden baja, amit eddig kitalált...nincs ennek semmi orvosi problémája, csak pénzért sajnáltatja magát...aszfaltozás közben elmúlna az összes (kitalált)elmebetegsége...
csak úgy....
föl is vették gyözit a fideszbe,mert ebben az állapotban ott a helye...
VASTAGBŐR
a legális narkó nagyon szétbasz more ...
megnézed a mostani dizájner kábszikat is ..
szegény feri bácsi már el sem tudja mesélni ezeket a mostani injekciókat ...
meg nem is biztos, hogy megértenéd
Baker
Feküdjé má be valahová, te senki, aztán sose halljunk felőled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.