Hároméves korában döntötte el, hogy színésznő lett.

Köllő Babett volt a Palikék világa nevű Youtube-csatorna Három igazság című műsorának a vendége nemrég – olvasható a 24.hu cikkében.

Köllő Babettet nem érdekli a pénz, imádja a munkáját

Fotó: Instagram/Köllő Babett

A beszélgetésben felmerült, hogy szerette-e a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vitt szerepét, erre Köllő Babett azt válaszolta, a negatív visszajelzések mellett rengeteg pozitív hozadéka is volt annak, hogy elvállalta a szereplést, és nagyon sokat köszönhet a műsornak.

Ez a valóságnak egyfajta szegmense – próbálok szépen fogalmazni. Amúgy szerettem, én az a karakter voltam, aki amúgy is vagyok: egy vicces csaj. Szerintem még abból is poént csináltam, hogy »jólét, nem jólét, hogy élünk, hogy nem élünk«

- mondta el a műsorban.

Palik László rákérdezett arra is, hogy miképpen fért össze, hogy az országos ismertség előtt Köllő vidéki színésznő volt, családja mégis magas színvonalon, jómódban élt.

Engem nem érdekel a pénz, egyáltalán nem. Imádom a munkámat, nagyon szeretem. Gyerekkoromtól kezdve. Anya azt mondta, hogy hároméves voltam, amikor azt mondtam, hogy színésznő szeretnék lenni, ami azért a nyolcvanas évek elején Bonyhádon elég merész gondolat volt, igazából nem is tudom, hogy honnan jött. Én a munkámat szeretem alapjáraton, és nem a velejárókat. Nem feltétlen a csillogást, az ismertséget. Ez arra jó, hogy azt csináljam, amit szeretek

– válaszolta Köllő Babett.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem érdekli a pénz...hagyjuk máááár.
jesz
..."Engem nem érdekel a pénz, egyáltalán nem."...

Nem a lófaszt nem...persze...
Levendula
Küllő néni képe jól ki van retusálva...
ágimami
Engem sem érdekelne a pénz, ha annyi lenne, mint neki!
Egyébként jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "nem érdekel a pénz"!!! Rögtön elhiszem!!:DDD
volvós
köllőkurvanéni !!! Ha a pénz nem érdekel, , a szex és pornófilmekben ingyen térdepelsz a hatalmas néger hímvesszők elé ??? És gyomormosás naponta a sok fehér " vitamin " nyelése után ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.