Létezhet-e barátság szakítás után? Vagy ha egy pár valaha együtt volt, ott mindig lesz valami? 

Fluor Tomi szerint három szex még mindig van szakítás után

Fotó: Facebook

Fluor Tomi őszintén válaszolt a Fókusz riportereinek: 

Általában azért friss szakítások után könnyen visszacsábul az ember, és ott azért abban még van, ha más nem, egy pár éjszaka, de azt hiszem, van is valami ilyen szabály, hogy szakítás után 3 szex az mindig van. Bár lehet, hogy ezt csak én találtam ki, most nem tudom hirtelen. 

Majd folytatta: 

Érdekes, mert olyan 24-25 éves koromig talán én mindig tartottam: évente egyszer legalább mindig összeültünk. Akkor egy kis ebéd, kivel mi van, aztán ahogy teltek az évek valahogy ez kikopott belőlem. Mondjuk, lehet, hogy ennek ahhoz is köze van, hogy voltak egészen sátáni exeim is, akikkel nem akartam kapcsolatot tartani, meg voltak olyanok is, akikkel meg azért nem, mert olyan jó szívvel emlékeztem az egészre, hogy úgy már nem volt jó. De mindig ott a veszélye, hogy újra kavarni kezdtek.

Ugyanakkor hozzátette:

Maximális respektem azoknak, akiknek utána ez megy úgy, hogy nincs benne semmi érzelem, és semmi nem jut eszedbe, hogy »jaj, amikor együtt ültünk itt, és még jártunk, és az de szép volt«, hanem azt mondod, hogy »jólvan, mi most már tudunk barátok lenni«. Én barátja már nem nagyon tudok lenni járás után senkinek

Forrás: Velvet.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.