Zimány Linda 10 évvel ezelőtt igen kellemetlen szituációba került, mesélte a Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélte.

Zimány Linda bemutatkozott annak a férfinak, aki azzal hencegett, hogy lefeküdt vele

Fotó: Facebook

Éppen egy étteremben ült, amikor meghallotta, hogy egy közeli asztaltársaságban róla beszélnek. Egy srác éppen azt magyarázta a barátainak, hogy lefeküdt vele.

"Felkaptam a fejem, mert mintha a nevemet hallottam volna. Az úriember azt ecsetelte a barátainak, hogy mi milyen formában voltunk együtt. Ez plusz 18-as karika, ezért lepődtem meg én is"

- kezdte Linda, aki végül odament a társasághoz és bemutatkozott a srácnak.

"Végighallgattam, aztán felálltam az asztaltól, és gondoltam, bemutatkoztam neki, hogy »ha még eddig nem találkoztunk, akkor most szeretnék viszont személyesen bemutatkozni, mert nem emlékszem, hogy ismernénk egymást«. Neki nagyon kellemetlen volt a barátai előtt, kicsit rosszul is éreztem magam, hogy lett volna egy jó napja, amikor azt gondolják róla, hogy tényleg férfi, én meg ezt elrontottam. Utána az volt bennem, hogy hány ilyen sztori lehet a háttérben, amit nem is hallok..."

- mesélte a modell.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Vannak ilyen köcsög férfiak, anno fiatal koromban nekem is volt 2 ilyen esetem is, az egyiknél azt sem tudtam kicsoda és azt hazudta a feleségének, hogy én a barátnője vagyok. Eltelt 40 év de még ma is agyonverném, bár lehet már meghalt.
NKF
Ki a f,@szt érdekel ez a műbaba? nem értem ilyen süket kurvákat miért futattnak ennyire
Van még valamilye ami eredeti?
Emmersson71
A történet pedig vagy igaz, vagy nem. Sőt, lehet, hogy a férfi mondott igazat, csak nem akarta a haverok előtt kellemetlen helyzetbe hozni ZL úrhölgyet, hogy bemondja a tarifáját ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.