A Forbes szerdán azt is közzétette, hogy mennyit kerestek 2021-ben a hírességek.

Majka 80 millió forint osztalékot vett ki a cégéből több száz milliós árbevétel után – ennyit kerestek 2021-ben a hazai celebek

Majka (Majoros Péter) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. MTI/Czeglédi Zsolt

A múlt heti lista élén helyet foglaló Majka nagyon jól járt azzal, hogy az előző, Coviddal súlyosan terhelt év után újra több koncertet vállalhatott el:

az ózdi rapper cégének 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta duzzasztani

- írja a Szeretlek, Magyarország.

A zenész egyébként TV2-nél lejáró szerződését is tavaly újította meg. A tavalyi 302 millió forintos bevétel majdnem egyharmadát, 84 millió forintot tudott a Dyma nyereségként elkönyvelni. Ennek Majka különösen örülhet, hiszen az Opten céginformációi szerint a cég egyetlen, százszázalékos tulajdonosaként tavaly 80 millió forintos osztalékot vett ki a vállalkozásból – írja a portál.

A második helyen álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, és így volt ez 2021-ben is 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során.

A Forbes cikke szerint az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is veszi.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, így ő lehet az a magyar előadó, aki a legtöbb jogdíjat kapja Magyarországon.

Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió forint volt a profit.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi osztalékot fizettek.

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Majka úr! Az USA nem volt vevő a zenei tudásodra! Azt hitted, hogy ott te leszel majd az Eminem, de haza kellett takarodni a családoddal, mert éhen haltál volna, itthon meg elegendő a fidesz seggét nyalni a meleg szarig! Kottát tudsz olvasni ózdi digó tesó, tisztában vagy a zenei összhangzattannal? Az éneklés és az ordibálás nem azonos műfaj, primitív barom!
Eladott Ország
@Baker: ma, 13:29 ♦ Sajnos Majkán kívül nagyon sokan vannak a NER-es kultúrszinten. Győzike, Kisgrofó, Csótányferó, Ufópataky, piros svájci sapkás Szandimandi, Cikidamrobi, dalcsináló Ákos, Pityinger, itakdáleje...NER qrva mindegyik!
Levendula
Gondolom az ózdi majka is KATÁS volt...
Jövőre lóf@szt fog kivenni a cégéből...
Dr. Proktor
Hiába no, a társadalmi hasznosság kifizetődik!
Az orvosok és tanárok pedig menjenek reppelni ha élni akarnak...
adrenalink
@Eladott Ország: aug. 3 19:50-re Hiába háborogsz, tudomásul kell venni, hogy Magyarországon viszont erre van igény! A fellépései teltházasak, nyalás nélkül is van mit a tejbe apritani...
csak úgy....
ez a sok millió kivett osztalék okozza majd a kalamajkát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.