Beyoncé új albumával kapcsolatban sok kritika érkezett az elmúlt hetekben, azon belül is a Heated című szám verte ki a biztosítékot a fogyatékossággal élők és a közösségi médiában jelenlévők körében.

Lewinsky kérése azután érkezett, hogy Beyoncé bejelentette, hogy a kritikákat követően eltávolít egy sértő dalszöveget a "Heated" című új dalából; írja a noizz.hu.

Monica Lewinsky átíratná Beyoncé dalszövegét, ugyanis nyelvtanilag nem helyesen írta le, hogy Bill Clinton ráélvezett a blúzára

Fotó: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Erre a 49 éves Lewinsky – aki a kilencvenes évek közepén azzal került címlapokra világszerte, hogy viszonya volt Bill Clinton akkori elnökkel, miközben a Fehér Ház gyakornokaként dolgozott – Twitteren vetette fel, hogy ha már Beyoncé úgyis épp dalszövegeket változtat, akkor ne feledkezzen meg a 2013-as "Partition" című dalról sem.

Beyoncé a Partition című dalában utal a hírhedt afférra: "Feltépte a gombokat, és elszakította a blúzomat / És rá-Monica Lewinsky-zett a ruhámra." (Clinton ugyanis Lewinsky vallomása szerint volt, hogy a nő ruhájára ment el.)

Monica Lewinsky egyébként azt vetette fel Beyoncének, hogy nyelvtanilag és logikailag sem helyes a szöveg, ugyanis ha már erre tesz utalást, akkor inkább "rá-Bill Clintonozott" lenne a helyes kifejezés.

Forrás: Noizz.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És, amennyiben a helyzet érdemi lényegét nézzük, akkor tulajdonképpen még igaza is van. Ebben a szituban és felállásban a Monica nem ""luinszkizhatta le"" a blúzát.
Ez biza tény.
NKF
De nagy ügy.Leszopta Clintont jó párszor és még jól is járt.
Engem hiába szopott volna nem keresett rajtam egy dollárt sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.