Több mint hatórás műtétre volt szükség, hogy megmenthessék a Való Világból ismert Béres Anett életét a pécsi klinikán.

A celeb Sáfrfány Emesével egy bizarr szeánszon vett részt három hete, és egy hallucinogén növény hatására elkóborolt, majd hosszú órák múlva találtak rá törött csontokkal.

Béres Anettet három hétig ápolták a kórházban, csütörtökön engedték ki, és a Fókusznak mesélt állapotáról:

Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert tényleg nem csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy én életben maradtam.

A ValóVilágból ismerté vált celeb arról is beszélt, hogy csak profi orvosainak köszönheti, hogy egyáltalán járóképes maradt.

Hál' Istennek nem lettem nyomorék

– mondta Anett, akinek a jobb lábát és csigolyáját már meg is műtötték.

Forrás: rtl.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Hát mivel agyilag már az,de esetükben előny a sötétség a nyak felett!
VASTAGBŐR
@balos: 08.09. 09.32

az evvel a baj, hogy itt milliárdok repültek el másra is például dizájner lószarra, meg varázstesztekre meg sok reklám ratyira dizájnerf***póikkal .. és azt mutatja az eredmény hogy evvel csak mégtöbb lett a rászoruló is, sok van aki meg is bánta, placebó mellé nyúlt, mert ugye a kis üvegcséken hiába azonos címke ( gyártó ) mégis különböző a toxicitása. Mire ez a sok temporal batch ? Meg szellemileg sérült dizabilis írányítás ezek kicsit több költséget takarnak .. szivesen kifejteném de rövid ez a post ehhez .. emellé kiemelném ki az akit zsaroltak meg kényszerítettek ( X599 )

Részemről meg úgy vagyok vele, hogy bekaphatják a **szom igénybe se veszem, akár az elmúlt 10-12 évben 2-3 alkalommal akkor is csak egy kibaszott igazolás kellett .. Retkes covid geciről is lejöttem 39,2 °C-ről 3 nap alatt .. minden szar nélkül ..
a sok ***ságra és megtévesztésre mennyi lé megy el a kurva propagandával ... a utube és facere öntött pénzekkel hogy lődd magad ... ( ez nem a magyar államháztartást gyarapítja )

Mennyivel lessz különb egy strokeos-szivrohamos kezelése,akinek vezetés közben megáll a szive de esetleg túléli ?

Vagy aki belöveti magát, és össze-vissza lézeng fertőzve másokat, miért nem marad otthon amig fertőz, "felkésziti a szervezetét" kétszer-háromszor oltott "nem oltottságra" az a cucc meg már nem is jó az új variánsra és benyalja 5.-re is ... és megdönti a Falus Ferenc 4x-es rekordját, viszont túléli és folyamatos kórházi kezelés kell neki ?

Ha otthon marad belőve milyen a fertőzési hullám, amíg lejön róla és nem terjeszti ?
Nem nehéz belegondolni ebbe a szellemileg dizabilis protokollba miközben nyájimmunitásról hablatyolnak
Sportolók tucatjainak története, akikre nem volt a betegség a jellemző ...

Kamutesztek amivel nem betegség mutatható ki de számtalan mennyiségű mutáció tenyészhető ki pozitivos, negativos,
8 dolláros 17 dolláros ...

Úgyhogy Én sajnálom a kiscsajt, mert az átszúrt tüdő meg lábkitörés nem kellemes...
VASTAGBŐR
Folyt .:

Úgyhogy Én sajnálom a kiscsajt, mert az átszúrt tüdő meg lábkitörés nem kellemes .. egyébként meg van helyette sok ember akit le lehet köpni .. az elmúlt 2 év ezt megmutatja rendesen .. lazulni meg olyakor lehet hogy kell, de ne a legdurvább cuccal.

Nem ez a kezelés baszta szét az egészségügyet sem ... De látod már a mikola bácsi is elmenekült , az unokaöccse börtönben, viszont még mindig jobb volt a helyzet, mint ennél a " lepényhalfejűnél meg a barátainál " ...
balos
@VASTAGBŐR: Nincs vita köztünk,csak az bassza a csőröm,hogy ha vagy "valaki" akkor még a pichát is kinyalják 1 korházban,de ha csak 1 Adózó a sokból,akkor állj a sor végére a logó beleddel!Honnan a picsából lett ennyi magán klinika?Netán a alulfizetett dokik megtollasodtak?Kérem megy itt a pénz mosás ezerrel nem is kell külföldre vinni kamionnal,mikor itthon is minden szinten lehet szőkíteni!
simmering73
"Hál' Istennek nem lettem nyomorék" Legközelebb sikerül.
VASTAGBŐR
@balos: jogos lehet az érzelmed .. mint ahogy a felvetett kérdéseid is ...

Relativ dolgok ezek .. azért vázoltam egy-egy esetleges szivrohamos autobalesetet ... amire már példák is voltak. És igen az oltás miatt. De nem hiszem hogy őket kellene leköpnöm, még akkor sem ha épp egy másik autóba megy frontálisan és mindkettő kórházi ápolásra szorul ..

relativ érzelmek ezek .. semmi extrát nem adnak a gyűlöleten kívül, amikor kívülről szemléli ezeket az ember

Úgyhogy jó lenne magukhoz térnie az embereknek és elzavarni ezt a sok ***pót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.