Talán még soha ennyire nem éreztük a saját bőrünkön a klímaváltozás nyári időjárásra gyakorolt hatását, mint idén. A napokig, hetekig tartó forróság nemcsak embert próbáló, de felveti a víztakarékosság, a tudatos vízhasználat kérdését is.   A vízfogyasztás mérséklésére ma már nem csak takarékossági okokból kell odafigyelnünk – ennél is fontosabb, hogy felelősséggel használjunk egy olyan […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
doki itt csak meddő dumák vannak évtizedek óta megy az igérgetősdi és senki semit odább nem tett és nem lépett a kormány teleutazta a nagyvilágot és hány fát ültettek? és kik és hol ja akkor és mennyit pusztitottak? , itt is ott is akár a BALATON parton vagy éppen Tihanyban drasztikus ám ha rálátás is van róla Budán pl a fél hegyoldal kell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.