Alekosz, a Valóvilág 4. széria győztese pár napja számolt be közösségi oldalán az "Alekoszi edzéstervről". A héten Sebestyén Balázsék is beszéltek az említett edzéstervről a rádiós műsorukban.

Sebestyén Balázs nem rejtette véka alá véleményét Alekoszról
Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csak is így érhető el számottevő változás, látható eredmény. Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

- fogalmazott Alekosz közösségi oldalán.

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Természetesen magáról az edzésről is szót ejt:

Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben!

Mint írja, "a börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek".

A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.

Alekosz szerint ezt a "primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell". A realitysztár szerint, ha valaki "a fentieket betartja és követi, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehet".

További részletek Alekosz bejegyzésében olvashatóak:

A rádiós beszélgetésben úgy hangzott, Sebestyén Balázs jóval nagyobbra tartja Alekoszt, mint Vadon Jani és Rákóczi Feri – a híresség ki is fejtette, hogy mit gondol az egykori Villalakóról, aki folyton képes kiakasztani az embereket a furcsaságaival – írja a promotions.hu.

Ő kis mennyiségben azért egy gyöngyszem. Valójában nincs még egy ilyen egyéni gondolkodású, fura univerzumban létező ember. [...] Ő tényleg egy jelenség, én ezt szeretem benne, hogy nagyon unikális, nagyon egyéni. Lehet, hogy őrült, lehet, hogy direkt csinálja, lehet, hogy hergel, tök mindegy. De maga a jelenség azért nagyon rendben van. Van mögötte valamiféle szellemiség vagy üzenet. [...] Nem gondolom azt, hogy egy pillanatra is cserélnél vele, de borzasztóan szórakoztatónak találom az ő világnézetét, és ahogy ő gondolkodik

- fogalmazott Sebestyén Balázs.

A felvételre Alekosz is reagált:

A fotó 2020-as. A beszélgetés eheti. Az intellektus ugyanaz, nem érti, aki mamlasz.

A műsor itt hallgatható vissza:

Forrás: promotions

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Egy dolgot átvehetne az ellenzék Alekosztól: a határtalan önbizalmat.
Mert a nagy arcot már sikerült :(
jesz
Azt ígérte, hogy három hét alatt megtanul angolul, méghozzá anyanyelvi szinten...
Apfelbaum
Mivel normális nő szóba se áll ezzel a féreg Alekosszal így kénytelen évek óta otthon recskazni ,még az se lepne meg ha szűz lenne,de hátha elkapja egy kanos fideszes és popsit felavatja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.