Hajmásy Péter, becenevén Hagyma volt a Reggeli stúdiójának egyik vendége – írja a 24.hu.

Nádai Anikó párja, Hagyma őszintén vallott az apaságról: "Bőven elég két gyerek, én nem szeretnék kisbusszal járni, más autót venni"
Fotó: RTL

Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke júliusban született meg, az Alex nevet kapta. Hagyma többek között az apás szüléssel kapcsolatos élményeiről is mesélt a műsorban.

Apás szülés volt, én, aki elég piperkőcnek tartom magam, mindentől undorodom meg ilyesmi. De itt átalakulsz, átváltozol, más a meglátás. Bementem és tök normálisan mondták a szülésznők, hogy apuka, jöjjön, amikor kezdődik a szülés, vegye elő a telefonját, kamerázzon. Én meg felvettem, minden csoda volt, Aninak jólesett, hogy ott voltam.

Hajmásy elmondta, nem tervezik gyermeküket a közösségi médiában megmutatni, majd eldöntheti ő, ha 18 éves lesz, akar-e ott szerepelni. A műsorban arról is beszélt, terveznek-e még egy babát.

Én most azt mondom, bőven elég két gyerek, én nem szeretnék kisbusszal járni, más autót venni. Nagyon szeretem az életünket ahhoz, hogy megtervezzem, most jógára jár a gyerek, a másik focira. Ott van a szerelmem is, akivel szeretnék élni, udvarolni, tetszeni. Így kerek egész.

A beszélgetés itt tekinthető meg:

Forrás: 24

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Celebéknél elég nagy a fluktuáció. Honnan veszi, hogy a következő apás szülésre is ő fog bemenni?
Apfelbaum
Unszimpatikus egy pasi,pont illik ehhez a csajhoz,nem sok időt adok és jönnek majd a gondok,de legalább meg lehet hívni hagymát az Anikó show műsorába,hogy elmesélte miért nem kívánja már a párját és különben is drága lesz a benzin,ő tuti nem fogja a purgyékat autóval hordani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.