Justin Bieber a Turai Kastélyban bulizott a Sziget fesztiválos fellépése után. Az énekes ugyanis az európai turnéjának utolsó helyszínén szeretett volna köszönetet mondani stábtagjainak a fáradhatatlan munkájukért, akik végig kísérték őt a koncertsorozaton.

A Sziget legnagyobb fellépője a NER egyik legnagyobb palotájában bulizott tovább

Fotó: Instagram

Ahogy arról a Blikk.hu is beszámolt, hatalmas bulit tartott péntek este a Sziget fesztiválon Justin Bieber. A kanadai világsztár fellépésére több ezren voltak kíváncsiak, akit a felesége Hailey Baldwin is elkísérte Budapestre. A sztárpár Tiborcz István turai kastélyszállójában folytatta a bulit koncert után.

Justin Bieber Instagramra feltöltött fotóin jól látható, hogy egy jelmezes bulit tartott, a kastély szuperhős dízájnra váltott, ő maga pedig egy Pókember szerelésben ropta. Vele tartottak sessionzenészei is, akikkel a Szigeten lépett fel. Információink szerint ez nem véletlen, a megrendezett esemény ugyanis a stábtagjainak szólt köszönetképp, Justin pedig velük együtt érkezett a helyszínre.

Arról, hogy kik voltak még jelen a bulin, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu, Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Van nő, aki nem hányja el magát ettől a manustól? Ezzel csak sötétben lehet mutatkozni.
Gazella
@Mirabilis: bingó! Teli találat! De ezt justint nen érdekli! Ő mindent vállal rendkivülien magas gázsiért! Justin nagy ívben leszarja, hogy milyen politika van Magyarországon! Judtint a pénz érdekli semki más! Ja meg a drog! Ennyi.
ómió
Miért? Amúgy, hol lett volna efftársi!?
telegdilaci
@Gazella:Nem aggódom hogy nem tudták kifizetni a fellépti Díját hiszen Tiborcék saját lábunkon állnak! gondolom még bőséges vacsorát is kaptak! ez már minősíthetetlen.
adrenalink
@Mirabilis: Nofene! Most éppen mit hazudnak?
Javaslom a 70+-os korosztálynak, hogy bosszúból ne járjanak többet Bieber koncertre:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.