Frédéric von Anhalt a legjobban a feleségétől kapott órát sajnálja.

A Blikk cikke szerint a néhány napja Budapesten tartózkodó 79 éves Frédéric von Anhalt üzletembert, Gábor Zsazsa özvegyét az egyik éjszaka megtámadta egy ötfős banda a Duna-parton és kirabolta, az összes nála lévő értéket elvették tőle.

Leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét az Erzsébet híd közelében

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell, üzletasszony 99 éves korában, 2016. december 18-án hunyt el Los Angelesben.

Fotó, címlapkép: MTI/Mohai Balázs

A cikk szerint Frédéric von Anhalt a legjobban az átszámítva 11 millió forintot érő Patek Phillipe karórát sajnálja, mert azt még néhai feleségétől kapta. 

Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba

- mesélte el a Blikknek a herceg, aki Gábor Zsazsa kedvenc helyén, a Duna-parton sétált éjszaka. 

Mint a lapnak elmondta, már majdnem az Erzsébet hídnál járt, amikor körülvette őt öt ember. A banda leütötte és a kezét is kicsavarták, és kifosztották, ő pedig nem állt ellen nekik.

Az üzletember a támadás után a szállodájába ment és lefeküdt aludni, reggelre azonban erős fájdalmai voltak, a kezét és az oldalát fájlalta, a párnája pedig tiszta vér lett a fejsebe miatt, ezért mentőt hívatott a recepcióssal. Von Anhaltot a Honvédkórházba vitték, ahol összevarrták a fejsebét. 

Gábor Zsazsa özvegye a Blikknek elmondta, feljelentést tett és reméli, hogy visszaszerezheti a feleségétől kapott órát, és bízik abban, hogy a korzón voltak biztonsági kamerák, amik rögzítették a támadóit, akik közül kettőt jól meg is tudott figyelni, vagyis fel tudná ismerni őket. 

Forrás: blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos az ilyen cselekedetekkel is terjed az egyébként sem jó hírünk a világban. Emlékezzünk csak néhány évvel ezelőtt az USA által tiltólistára tett ( nem javasolt) néhány vendéglátóhelyről a turisták megkoppasztása, bankártya csalások stb. miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Szerencsétlen elhitte, hogy Budapesten, vagy bárhol Magyarországon, éjjel is ki lehet menni, biztonságosan az utcára...? :(
Giovanni Alba
A recepción nem figyeltek fel az öregúr véres fejére? További kérdések: gyalog ment vissza a szállodába, vagy taxival? Miért nem értesítette azonnal a rendőrséget? Ha teljesen kifosztották -értsd: órát, pénztárcát, mobilt elvettek tőle- akkor a szálloda portájáról, ha már útközben nem találkozott senkivel.
Ha rosszindulatú konteot kellene kitalálnom, akkor azt mondanám, a szobájában felöntött a garatra, elesett, és most kavarja a trutyit, esetleg volt ott egy-két "éjszakai pillangó" is, olyan, aki hívásra házhoz jön, elszórakoztat, "feljavítja a piát", és távozáskor viszi az órát, pénztárcát, meg mindent, amit elől hagytál.
De ezt tényleg csak a rosszindulat diktálta.
csak úgy....
@Giovanni Alba: frédéric híres az "igazmondásairól" , azt hiszem,hogy a te verziód áll legközelebb az igazsághoz!
ómió
Odahaza az USA-ban ezért inkább lelőtték volna?
csagyi
@verőce21: 8.52 Igen megkajolta az összes baromságot és hazugságot amit a hazai média terjeszt.
Elhitte ,mert nem itt él. A gyengeelméjű omio pedig még relativizálja is az esetet.
balos
@Eladott Ország: Ember!Ki ide belépsz,mint turista jobb ha burkában közlekedsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.