Nem ez volt az első ilyen lemondás. 

Mint azt már valószínűleg mindenki hallotta, Majkának le kellett mondani (technikai problémákra hivatkozva) a Fehérgyarmaton tartandó koncertjét.

Kiderült az igazság! Ezért mondta le Majka a fehérgyarmati koncertjét

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az elmúlt években nem a rapper volt az egyetlen előadó, akinek ilyen döntést kellett hoznia: többek között ByeAlex és a Hooligans is kényszerült már hasonló lépésre ugyanezen okok miatt.

Később Majka részletesen leírta, hogy miért kellett lemondani ezt a koncertet. 

"A miénk egy olyan produkció, aminek vannak technikai elvárásai. Ahhoz, hogy ugyanazt a minőséget, koncertélményt tudjuk nyújtani, az ország bármelyik pontján, ahhoz szükségünk van egy két dologra.

„Áramigény (nem 220V), megfelelő színpadméret, hangtechnika, backstage, és meg sok más dolog, amiért az esetek 100%-ban a szervező vállalja a felelősséget. Rém egyszerű….! Aláírunk egy szerződést, amiben mi is vállaljuk a mi részünket, és a szervező oldal is az övét”

– írta a közösségi oldalán a rapper.

A hazai zenészek közül Bye Alex és a Hooligans került nemrég hasonló helyzetbe, ennek kapcsán a Blikk kereste meg Tabár Zoltán koncertszervezőt. 

A fehérgyarmati polgármester egyébként pert helyezett kilátásba az elmaradt buli miatt.  

"Két alvállalkozóval dolgozunk, akik a hangtechnikáért és a színpadtechnikáért felelnek, ezek közül az egyikkel már dolgoztak Majkáék a Campus Fesztiválon, ott semmi probléma nem volt. Ugyanez a csapat biztosította a technikát a Halott Pénznek, Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának is, ha nekik megfelelt, nem tudom, Majka úrnak miért nem”

– mondta a Blikknek a polgármester, aki azt is hozzátette, hogy a fellépésért kért 8,1 millió forintot előre kifizették.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ugyanez a csapat biztosította a technikát a Halott Pénznek, Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának is, ha nekik megfelelt, nem tudom, Majka úrnak miért nem”
– mondta a Blikknek a polgármester, aki azt is hozzátette, hogy a fellépésért kért 8,1 millió forintot előre kifizették."
Legjobb dolog a világon munka nélkül számlázni és lenyúlni a pénzt. Valószínű, hogy az előző napokban több volt a pálesz és a drog digóéknál. Érik a következő Kossuth-díj? Majka, most te vagy a soros. Ha a gazdid előrehajol, mindig tudod mi a dolgod. Nem vagyok én drogos, részeg boros. Nem keskeny az utca, csak szoros. Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom. Kossuth díjat érhet a nyalásom. Mire észbe kaptam fideszes és Kossuth díjas lettem...mint Nagy Feró
www.facebook.com/izabella.khan.77/posts/2999868173632098
Eladott Ország
@Néro2: ma, 12:17 ♣ Majkáék lőttek is a "vénába", oszt' utána csendespihenő lett.
Emmersson71
Mindenki okos, holott a sztorit annyira ismerjük, amennyire a két fél a saját igazát közölte a "sajtóval". Ha a polgi perel, majd többet tudunk pár év múlva. Ha nem perel, akkor hangember, csak a műbalhét tolja..és még akár rá is faraghat.
A szerződések ezen a szinten már igen részletesek és precízek. Ha mégis "Majka úr" (azért a polgi - Dr. Péter Csaba (Fidesz–KDNP) - erősen vén suttyó) és csapata a hibás, akkor pedig ők fizetnek kamatostul.
DR PRÉDlKÁTOR
Technikai probléma???

Nem playbackelni kellene majoros!
Apfelbaum
Olyan szimpatikus ez a Majoros ...nem sokat gondolkoznék ha szájba kéne lőni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.