A 41 éves Darius Campbell Danesht pár napja holtan találták egy lakásban a minnesotai Rochesterben.

Nyomoz a rendőrség: holtan találták Vajna Tímea barátját
Kép: YouTube

Az Origo beszámolója szerint a helyi rendőrség szóvivője a Varietynek csak annyit mondott, hogy jelenleg is zajlik a nyomozás, egyelőre nem tudni, hogy az énekes milyen körülmények között halt meg.

Campbell Danesh harmadik lett az American Idol brit megfelelőjében, a Pop Idolban, Colourblind című száma pedig az első helyig jutott a brit slágerlistán. A West Enden is több produkcióban játszott, a Chicagóban például America Ferrera oldalán tűnt fel. De pár filmben és sorozatban szintén számítottak rá, többek között a Hotel Babylonban és a Hollyoaksban láthattuk.

Az énekest egyébként Vajna Tímea is gyászolja, megemlékezésében felidézte a közös boldog pillanataikat, melyekből látni lehet, hogy Campbell egy életvidám, bolondozós ember volt.

Forrás: Origo

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Damu is, Darius is, még a végén kiderül, hogy BERKI is!
ESCOBAR
Damu is, Darius is, még a végén kiderül, hogy BERKI is!
Apfelbaum
Timike mellől hullanak a pasik
Damu,az öreg Vajna és most ez a veréb is... amilyen undorító lófeje van lehet megváltás nekik,hogy nem ez a gecitemető mellett kell ébredni reggelente
Lepényleső
...hallgat már mint a sír,- ahogy az olajszőkítés egykori tanúi,vizsgálói?
Eladott Ország
Nyihahahaha! Kicsit kutyás a harapása. Feltörték a száját. Ezeket a Vajna Tímeás interjúkat olvasva szeretném javasolni, hogy az oligarcháinkat ezentúl ősi, honfoglaló magyar temetkezési szokások szerint, a lovaik társaságában helyezzük végső nyugalomra. Andy után még tud szerelmes lenni Timi? Timi, vegyél magadnak pár fiatal csődört, hidd el, felüdülés lesz a papi után.
uploads.disquscdn.com/images/1861bc67d4317ba5dd282d48e63cd9962a09fc5e76f6f5fc7fe34d6936807ed9.jpg?w=600&h
A csóre is, zenész is, álompasi. Timike nem valószínű, hogy énektudásból piacképes lenne. Egyébként is Tímea szeretne felkarolni néhány tucat rászoruló családot személyesen, vagyonának felét pedig alapitványoknak adományozza.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F_EyOovEbqf88%2FR1V1NLhta-I%2FAAAAAAAAAVo%2FQ6_w1BkhhI8%2Fs320%2FCs%25C3%25B3r%25C3%25A9.jpg&key=Yrv3SawcB3pOOQHRH2x6fQ&w=600&h=320

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.