Így reagált a rapper Tóth Gabi rongyrázására. 

Karácson Tamás, azaz Fluor feltehetően arra a Pénzcentrumon is megjelent hírre reagálva, hogy Tóth Gabi mostanában többször is egy hétmilliós Rolexet viselt.

Fluor Tóth Gabi luxusórájáról: "Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Pénzcentrum cikke szerint Tóth Gabi kezét egy Rolex Submariner 126613 ln díszíti, aminek listaára 14 600 euró, piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van, vagyis körülbelül 7 millió forintba kerül.

Erre írta azt a közösségi oldalán Fluor, hogy 

"Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben".

Tóth Gabi egyébként nemrég a bébiszitterek által kért óradíjak kapcsán a következőket írta magáról:

„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.”

Forrás: 444.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tomsawyer - régről
Lehet, hogy az órát is a piacon vette valamelyik hétvégén.

A kínai piacon. Óccón'.
Amilyen csesznye, ízléstelen darab, ez a legvalószínűbb opció.
jesz
az óra pont olyan ízléses, mint ő...
Toller Béla
Már maga az, hogy ez a tudatlan, idétlen kis nő az általa soha semmire sem értékelt idő mérésére egy ilyen luxus készüléket vásárolt magának - a NER kifejeződése, a haza állapotának karaktere. Orbán kisebbségi származásának ékes bizonyítéka, persze, kulturálisan !
amortizáltok
mióta a plebános orbán szócső azóta se misére se mesére nem vagyok bejáratos órám meg kb 25 éve sincs se más márka se ró laksz max relax 04,20 kor a belső időérzékem kelt fura mi?
amortizáltok
minek a röviditése a Ner ne ilyen ribancosan vagy nem hagyunk senkit az út szélén nem hát az árokba lökjük
kisfalud
Juj de irigyek vagytok, ő is egy bérből és fizetésből élő kisember, mint a mi szeretett doktorminiszterelnökünk, így hát egy fillér megtakarítása sincs. Legfeljebb néha a mi Lőrincünk hajít a kalapjába egy kis baksist.
drrotf
HÁT NEM VESZITEK ÉSZRE, HOGY AKI SPÓROL, NEM SZÓRJA A PÉNZT ANNAK ÓRÁJA VAN!NEM IS AKÁRMILYEN!
Levendula
Szerintem hamis, ha ő vette... ha pedig kapta, akkor is lehet hamis...
Borsó
Értékrend megvan. A kölykére vigyázhat valami jöttment baksisért, na de órára boldogan kifizet néhány tízezer eurót. Hát mit fogsz szólni az Úr ehhez a hivalkodáshoz, ehhez a kapzsisághoz, ilyen mértéktelen képmutatáshoz, gyermekem?
leszholnapis
F. Tomi ! maradj inkább ateista...ez a sok mükeresztény egy év mulva lehet hogy leköpi a reverendát...
gina
Repedsarkú, feltehetsz magadra egy arany Rolexet akkor is egy sarki maradsz, a férjed szövege meg egy senki panelproli stilusa, egymáshoz,passzoltok,,
percsi
„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek."
Nálunk egyesek közel állnak hozzájuk.
Sok keresztény előadó meg azt hiszi, hogy minden ember fillérekért dolgozik!
Egy fellépés 8 millió (Majka gázsijából kiindulva), ebből a negyede biztos nála marad. A fid. reklámért is, aminek a felvétele kb. 1 óra, busásan megfizetik. És ez a szerény keresztény, 7 millió forintos órával a kezén kiszúrná a bébiszitter szemét 1000 Ft-tal!
Milyen igazságos ez a rendszer, van aki napi 8-10 órai nehéz fizikai, termelő, szolgáltató... munkáért, többezer kisember oktatásáért, többezer ember egészségügyi ellátásáért éhbért kap.
Nyugdíjas, aki ledolgozta az életét, a nyugdíjából éhen hal, mert évek óta nem emelkedik a nyugdíja a tényleges inflációval, életszínvonallal.
És vannak, akik milliókat kapnak pár óráért, mert egyik napról a másikra hazudozó kereszténnyé váltak. És ezek reklamálnak, mert a megdolgozott munkáért tisztességes bért kérnek! Érdemes adózni ebben az országban! Ezért húz el minden dolgos, okos fiatal.
justhpeter
@orsos vendel: Jó kérdés ez Vendel testvér ! Én sem tudom rá a választ, csak annyit tudok, hogy "ócó". Viszont az minden értelemben.
ómió
Eszerint Fluor a bugyutaságot "többet hozónak" vélte!
Aki Én
@ómió: Te ebből ennyit értettél meg, komcsicska?
Clavigo
Tök mindegy mit aggat magára ez az " izé "..Leszarom.
Toller Béla
Ez akkor volt. Mostanra túl vagyunk a hitvalláson, a sanda méltatlankodáson, a "kikérem magamnak és körösztény vagyok és magyar" outcome is elhangzott, miért ne dőlne a lé ? A Petőfi Irodalmi Múzeum szerint más intézményre nem is érdemes költeni !
ómió
@Aki Én: Már következtetni se bírsz, bolsiék gyagyása!? Csak a tetves komcsicskaságodat másra hazudni!?
ómió
@Clavigo: Te ott az elmeosztályon már senkit nem tudsz megkülönböztetni az Emesédtől!? Szar ügy!
Jozefina
Istenre, kersztre hivatkotva sokan meggazdagodnak.(Jehova tanúi, Hit gyüli...)
amortizáltok
@orsos vendel: kérdezhettem volna csak a választ nem tudom de nem is érdekel a sok sok celeb milyen példával szolgál a telefont nyomogatóknak szerintem 000000 a 33 hatványon az meg bármely szám nulladik hatványa 1, felesleges pénzkidobások.
kisfalud
@Jozefina: "Istenre, kersztre hivatkotva sokan meggazdagodnak.(Jehova tanúi, Hit gyüli...)"
Na látod, miért pont a Gabi szaladna el, vagy állna esernyő alá, amikor hullani kezd rá az aranyeső?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.