Zalatnay Sarolta a napokban érkezett meg az Instagramra, ahová a 24.hu szerint egy nap alatt 77 képet posztolt. Az énekesnőt már több mint hétezren követik.

Zalatnayt is elkapta a közösségi média őrület – örül, hogy már olyan „édes kolléganői” is követik, mint Tóth Gabi és Radics Gigi
Fotó: RTL

Az énekesnő a RTL Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol arról is beszélt, hogy pár napja regisztrált az Instagramra. Szabó Zsófiék többek között arról is kérdezték, hogy mi ez az új közösségi médiás őrület, és miért pont 77 fotót töltött fel.

Zalatnay a követőivel kapcsolatban arról is beszélt, hogy

nyolcezren vannak már, három vagy négy nap alatt. De ilyenek, képzeld el, mint a drága, édes, fiatal korosztályú kolleganőim, a Tóth Gabitól a Radics Gigin át az Opitz Barbiig. Tóth Vera. Mondom, mi van itt? Akkor érdemes itt lenni!

Azt is elárulta, hogy folyamatban van több régi dalának is az átdolgozása.

Forrás: 24

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Fiatalabb korában nem vetette meg a férfiakat de igy hajlott korára és alakjára tekintettel már csak politikai prosti tud lenni.
Kár vénségére belemenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
Nem kellett neki fiatal korában külön mondani, hogy nyelje le...
-radics is elkezdte a purgyékat gyártani ,azok is saját lábon állóak lesznek hiszen a felcsúti szélhámos már gratulált az első születésekor
balos
Soha nem volt a zsánerem,mert közönséges volt,vén seggére közös-segges ner kitartott!Mindegy neki ki,csak "tejeljen"!
Gazella
Nagy csöcseivel nulla eszével a gödör mélyére került. Nem tudod úgy furulyázni mint csepregi a Neotonból.. Most nyalakodik a zsirbödönnèl. Rengeteg zenész arra hajlik amerről pénzt remél.
Yoda69
Vajon azok is kovetik akiket meglopott?
amortizáltok
@Gazella: megirta a könyvet Angliai ficsurjairól a felsőktől az alsókig aztán nem vagyok én apáca ma akkor rijjon bujjon orbánhoz mint lesli meg naff feró meg hogy a házára fog düni a FA a fa meg is tette kicsi kis álszent szende szűz olyan mint itt az oldalon a kistehén olyan bocikás, max a Szabó a volt kék fényből lehet hogy ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.