A fitneszguru egy friss interjúban beszélt arról, hogy eddig háromszor is közel került a halálhoz.

Schobert Norbi a halálközeli élményéről: "Amikor visszatérek, mindig erősebb vagyok"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Először a szívével volt probléma, majd egy kórházi fertőzés miatt került életveszélybe, ezek után tavaly sztrókot kapott, reggeli futásából hazaérve esett össze az otthona kapujában.

"Aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam. Éppen ezért különösen hálás vagyok, hogy most már teljesen jól tudok beszélni, sokáig ugyanis akadt a nyelvem. Az autóban azonban rendszeresen gyakoroltam, ha egyedül voltam, hangosan kimondtam a gondolataimat, magamban beszéltem"

– mondta a Blikknek Schobert. 

"A jobb oldalam kicsit lemaradt és béna volt, ez is egy év alatt múlt el, köszönhetően annak, hogy rendszeresen sportolok és annak, hogy a tükörben nézve próbáltam korrigálni a testtartásomat, a kezem mozgását."

- tette hozzá az edző.

"A sztrók után ugyan elhatároztam, hogy kevesebbet fogok dolgozni, de aztán beköszöntött a válság, és ez azt jelenti, hogy talán még többet kell dolgoznom, hogy életben tartsam a céget, meg tudjam tartani az alkalmazottainkat, a partnereinket. Ez volt a harmadik újjászületésem, de azt hiszem, valami oka van, hogy a Jóisten mindig visszadob, egy azonban biztos, hogy amikor visszatérek, mindig erősebb vagyok"

- zárta gondolatait Norbi.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
..."egy azonban biztos, hogy amikor visszatérek, mindig erősebb vagyok"...

...óvatosan a dicsekvéssel ! eddig még nem akadt ember, aki erősebb volt a halálnál...az kivár, aztán egyszercsak átölel, és visz.
nezelodo
Azért az az egykori oxigénhiányos állapot kicsit látszik, ezért nem érdemes a kaszás bajuszát huzigálni az önmagad sikerének gondolt javulással! Az ilyen, államilag, keresztény országban pedig illene megemlíteni a gyógyulás okaként a mindenhatót is, és megköszönni neki, főleg ha az elsőszámú keresztény vezetőnknél is jó pontot szeretnél szerezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.