Még nincs vége a szópárbajnak az énekesnő és a rapper között. 

Flour Tomi megint durván kiosztotta Tóth Gabit: "Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fluor egy héttel ezelőtt osztotta ki az énekesnőt, miután kiderült, hogy Tóth Gabi a csuklóján egy kb. hétmillió forintot érő karórát visel.

A rapper akkor azt írta ki Twitteren: „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”. Tóth Gabi erre azzal reagált: „Lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”.

A rapper azt mondja, az énekesnő „egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?”

Tóth Gabi a múltkori eset után azt írta neki, szerinte Fluor tele van gyűlölettel, de szerinte ez nem igaz, őt a képmutatás zavarja. 

„Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze”

– mondta Fluor.

„Azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem” – folytatta Fluor, akinek régebben jó kapcsolata volt az énekesnővel. Továbbra is tehetségesnek tartja, de úgy gondolja, inkább dalírásba kellene fektetnie az energiáit.

Forrás: szmo.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Szerintem Fluor Tomi bejegyzéseit még engedélyeztetni is kéne valamelyik NER csicskával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.