Nyilatkozott, miután az Instagram-oldalán bejelentette, visszavonul a közösségi médiából.

Tóth Gabi sírva nyilatkozott a Tényeknek – 85 halálos fenyegetést kapottMTI/Balogh Zoltán

Ahogy mi is megírtuk, Tóth Gabi a héten bejelentette: egy időre visszavonul a nyilvánosság elől.  Azóta most először adott interjút, mégpedig stílszerűen a kormány kedvenc kereskedelmi csatornáján, a TV2-n. 

Itt sírva mesélt arról, milyen súlyosabb atrocitások érték az elmúlt egy év alatt. Elmondta: a megaláztatásoknak véget szeretne vetni, elege lett az ellene indított hadjáratból – szemléz a blikk.hu. Szóba jött, hogy az Eucharisztikus Kongresszus óta folyamatosan támadások érik a személyét, valóságos gyűlöletkampány vette kezdetét, amelyet lelkileg már elmondhatatlanul nehezen visel.

„Nem rejtettem véka alá a hitemet (...) nem egy titkos dolog volt (...) hogy én, a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy Szűz szent Mária. Nagyjából erre butítottak le”

– nyilatkozza Gabi.

Az interjúban elárulta, hogy a közösségi oldalain kommentelők között még olyan is akadt, aki a lehető legrosszabbat kívánta gyermekének és neki, de még a turnémenedzserén keresztül is üzengettek neki rosszindulatú követők. Összesen 85 halálos fenyegetést kapott, és telefonon is zaklatták.

Forrás: blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
Totova tegyen feljelentést, ha nem csak turnézik a kamu fenyegetésekkel!
117
A 86. halálos fenyegetés: "Meg halsz a bűneidben" /Isten/
balos
Aki a tűzzel "játszik" az megégeti magát!Aki meg kurvának áll azt meg megkarózzák,mint a paradicsomot!Igaz a paradicsom nem narancs!Így jártál kanári!
Ludmilla
ne csodálkozzon /de nem helyeslem az ilyen aljas fenyegetéseket/,állandóan a hülyeségeit tolja az arcunkba.Egy aljas,elvtelen,hazug talpnyaló
Toller Béla
Nem sírni kell, hanem meggondoltabban nyilatkozgatni ! AMúgy a fene se akarja ezt a hisztit csajt fizikailag bántalmazni, annyira azért nem érdekes darab !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.