Kelemen Anna mostanában eltűnt a médiából, időnként közösségi oldalán hallat magáról. Most Lakatos Levente podcastjának volt a vendége, ahol ennek okairól is beszélt – írja a Blikk.

Kelemen Anna megdöbbentő őszinteséggel vallott múltjáról – videó
Fotó: TV2

Anna úgy gondolja a közösségi média átvette a televízió szerepét, szerinte ő maga ma Magyarországon nem egy könnyen eladható "termék",

hiszen a személyiségem nem olyan, hogy számokat hozzak a közösségi oldalakon, hiszen nem vagyok anya, nincs 600 ezres követőtáborom.

Anna a felnőtt filmekben is kipróbálta magát, de ahogy ő mondta nem a pénzért csinálta, hanem profi módon el akarta sajátítani az erotika világát. Arról is beszélt, hogy soha nem tagadta, voltak sötét korszakai, mikor szerves része volt az életének a kábítószer, amit csak nehezen tudott hátra hagyni.

Sokszor túl mélyre mentem. Soha nem kértem segítséget. Kitől? Szüleimtől? Nem hittem a munkaterápiában. Nálam el kellett jönnie annak a nagyon sok pontnak, hogy most meghalok. (..) Nem tudtam elaludni, borzalmas volt. (..) Mikor a csapból is én folytam, akkor masszívan kokainoztam. Hétköznaponként, egyedül is.

Anna arról is beszélt, hogy úgy érzi, mindig is egy kicsit depresszív ember volt, amire még jött a drog is.

Ha én elkezdtem egy napot, akkor addig ment, amíg be nem vettem az altatóimat. (..) Két nap alatt elment 7-8 gramm is, ami már mennyiség. Mostanra kizáró ok nálam. Ha meglátom valakin, hogy csinálják, akkor nem leszek jól, nem tudok vele egy szobában lenni.

- vallotta be.

Azt is elárulta, hogy a vége felé már paranoid érzései voltak, nem tudott egyedül lenni és félt.

A teljes interjú itt tekinthető meg:

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez a nő beteg...zavaros jellem, akarata semmi...méghogy ingyen szerepelt? Csak az élvezetért? Ugyan..adja az igényest, pedig valójában igénytelen...
...alkalmatlan tartós párkapcsolatra, jobb is, hogy nincs gyermeke...
Előkerült, ezután naponta hallhatjuk a sirámait...hogy nem kell senkinek. Miért is kellene?
Levakarhatatlan, mint a győzike és pereputtya...majd tüncikével összeborulnak öregkorukra.
balos
Hát az élet már csak ilyen:egyszer fent többször hanyatlott a kamerába!
Németh István
Mindenki azt csinál önmagával amit akar! Az, hogy ki miként ítéli azt meg az mindenkinek a saját dolga! Az Anna úgy élte életét ahogy akarta, amit bevállalt azt teljesítette - különben egy kifejezetten értelmes ember. Tudta, hogy mit akar eléri, s ha elérte akkor legalább önmaga nem csalódott önmagában! Voltak rossz pillanatai? kinek nincs, legfeljebb nem vallja be!
Az, hogy a SAJÁT TESTÉT használta boldogulásra ez is az Ő dolga, Ő legalább azt használta nagyon sokan azt sem, az eszüket sem!
VASTAGBŐR
nem a sor eleje akit le kellene köpni ... bőven vannak elöl
VASTAGBŐR
Mindenesetre különb kisp**ci, mint a gyógyszerzabáló alkoholisták ;)
:DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.