Ki viselte jobban?

Hosszú Katinka köszönetet mondott Tóth GabinakTV2

Mint ismert, Hosszú Katinka augusztus végén megházasodott. Az eseményről több fotót is felöltött a közösségi oldalára, köztük olyanokat is, amelyeken jól látszik, milyen ruhákat viselt. Az egyik – feltehetően a menyecskeruhája – egy Sugarbird tervezői darab volt a Czukormadár kollekcióból.

Hosszú Katinka köszönetet mondott Tóth Gabinak

Ha ismerős a ruha, az nem véletlen: már Tóth Gabit is láthattuk hasonló szerzeményben a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának forgatásán.

Most pedig az is kiderült, hogy a Hosszú által viselt darabnak még több köze van Tóth Gabihoz: az úszónő tőle kaphatta kölcsön, ugyanis egy Instagram-sztoriban mondott érte köszönetet. A történetet az énekesnő is megosztotta, aki néhány nappal ezelőtt jelentette be: szünetelteti a közösségmédia-aktivitását. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Már menyasszonyi ruhára se telik?!?!?! Ennyire lelassult a szekér?
A Viktort kellett volna felkérni násznagynak. Az jobban fizet...
Levendula
Megint a tótgabi...
Ezzel a nővel többet foglalkoznak, mint egy híres filmsztárral...
Juhász István
Tótgabizunk már megint. Tények : 1. Rendkivül jó hangja van és kiválóan énekel. 2. Nőnek szép, az alakja nagyszerű. 3. A derekához hasonlóan a LÉNYE is HAJLÉKONY, mindég a jó irányba képes fordulni. 4. Mindent elkövet, hogy NAGY ELŐDEIK PÉDÁJA NYOMÁN... Kossuth dijat kaphasson / Nemzet csótánya, Ákos, D. Rózsi stb. 5. Azért--- legalább, ha már phd- t nem kell nála keresgélni, hiszen CSAK egy énekes, LEGALÁBB ÉRETTSGIZZEN MÁR LE... Talán ennyi MIN IMUMOT elvárhatunk olyantól, aki Zsűriző feledatokat ie ellát, mint MESTER...
gina
Mindkettó olyanok is,, beteg OV ribancok, Gratulálok
DR PRÉDlKÁTOR
@Juhász István: te pista! rokonya vagy a tótgabinak??? akinek már nincs jó hangja, mert a cigi miatt rekedtes. őnek szép? ízlés dolga... Az alakja??? Ne viccelj pista! Jó, hogy a csecseit nem emelted ki, ami ugye nem veleszületett... doki bácsi megbabrálta, hogy nagyobb legyen... Hopp te zsiga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.