Semmi nem állhat a testvéri szeretetük közé. 

Tóth Vera elárulta, hogyan élte meg, hogy bántják a testvérét

Fotó: RTL/Reggeli

Az énekesnő a Reggeli műsorának volt vendége, ahol hosszan reagált a testvérét, Tóth Gabit ért támadásokra. Elmondta, „belülről teljesen más megélni, hogy a testvéredet bántják”, és nagyon rosszul esik neki, ha olyanokat írnak róluk, hogy ő a „jó”, Tóth Gabi pedig a „rossz”.

"Amikor valaki odajön hozzám egy koncert után, hogy neked sokkal jobb hangod van, mint a tesódnak, az borzasztó rosszul tud esni"

- mondta Tóth Vera. 

"Semmi és senki nem tudja megakadályozni, hogy a testvéri szeretetünk olyan erős legyen, amilyen. Engem nem érdekel, hogy Gabi mit csinál, szeretni fogom, ha féllábbal jön, és szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van. De szerintem ez egy kicsit már túl van tolva, ebben nincsen ennyi, ez a véleményem"

– tette hozzá az énekesnő, aki elmondta, reméli, hogy ez az egész egyszer le fog csengeni.

Forrás: rtl.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Hja, a hangotokkal semmi gond ! A gabi tolta túl, nem a közvélemény ! A gabi mond és tesz feleslegesen irritáló dolkgokat, nem a közemberek. Persze, szeressétek egymást, de azért elmondhatnád neki, hogy ő egy kicsi pont ennek a világnak az életében, nem tényező, örüljön annak, ha tetszik, és ne akarjon hitet terjeszteni, netán tanítani nálánál sokkal okosabb embereket ! Nem az ő dolga !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Úgy élte meg, ahogy az ember megéli, hogy a testvére egy kretén, hatalomhoz dörgölődző hernyó, aki még a vallást is magára erőltette az előbbrejutásért.
Szerintem is Verának sokkal jobb hangja van, nekem határozottan tetszett a Sorskerék c. száma. Gabitól egyet sem tudnék mondani, mert a puszta látványa is felidegesít, nemhogy még hallgassam is.
Aki Én
@ómió: Dehogynem efftársi. Hiszen nyíltan fideszes.
Aki Én
Senki nem bántja a testvérét. Csak reagálnak rá.
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ismered meg a saját efftársaidat se, bolsiék gyagyása!? Sürgesd az agydonorodat! Ideiglenesen neked egy kutyáé is megtenné, hisz' még az is felismeri az övéit!
vacsi
Ő is "mélykeresztény"? Csak kérdem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.