Országunk vezetője megmutatta, mi is az a manspreading, vagyis terjeszkedő férfimagatartás, méghozzá az új olasz miniszterelnök, Giorgia Meloni mellett terpeszkedve.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce21: @117: Ráadásul kivétel nélkül megbuknak, mikor így elkezdenek erősödni. Észbe szoktak kapni az emberek, csak nálunk megy nehezen.
Igaz, nálunk nem jobboldali kormány van, hanem őskomcsibolsi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Rá hát rá. csak egy nagyobb rakás szar lett volna egy területen.
Rockxy
egy frászt.
a képen az látszik, hogy megdugta, sőt teherbe is ejtette.
és az is világosan látszik, hogy nem fog gyerektartást fizetni.
csukott szemmel nem érdemes képeket nézegetni kispofák!
ESCOBAR
Na, de akkor a csaj lába lenne széjjel rakva!!!
verőce21
Magyarország, Lengyelország, Olaszország, Svédország – egyre több normális országa van Európának
117
„Meloni okkal örül. Radikális európai párt még nem ért el ilyen jó eredményt, de a kormánya stabilitását fenyegeti, hogy szövetségesei gyengébben teljesítettek. Főleg a Liga, ahol ez konfliktusokat és válságot okozhat”

@verőce21: A szélsőjobb mióta számít normálisnak?
Aki Én
@verőce21: @117: Ráadásul kivétel nélkül megbuknak, mikor így elkezdenek erősödni. Észbe szoktak kapni az emberek, csak nálunk megy nehezen.
Igaz, nálunk nem jobboldali kormány van, hanem őskomcsibolsi.
csak úgy....
@verőce21: magyarországot,míg orbán él ne sorold a normális országok közé,te nem normális!
Eladott Ország
Az olaszoknál ez teljesen normális ritkán tölti ki egy kormány az idejét és ez még mindig sokkal jobb mint nálunk. Ezek is nagy firmák : nem a brüsszeli bürokratákra, igen az uniós forrásokra. Orbán korán örül , mert szésőjobbos politikusok csak a saját érdekeit védik, kivéve Orbánt, mert a család és a haverok érdekeit védi, ezért meglepő lesz számára, hogy az olaszok pl. kérik majd tőle hogy vegyen át migránsokat, lesz meglepetés. A nemzeti önzés mindíg gyógyszer volt mindenre is. Rendkívül alacsony részvétel mellett nyert a szélsőjobb egy elöregedett társadalomban. Az olaszokat nem kell félteni, világelsők , Guiness rekordra hajtanak, mint a világ legtöbb választási idejét ki nem töltött kormánya.
Emmersson71
Azzal senki sem vádolhat, hogy kedvelem a dagit, de a "manspreading" egy legalább akkora baromság, mint ahogyan kormányoz a kolostormalac!
Egy férfi nem azért ül úgy, ahogyan, mert felsőbbrendűségét akarja ösztönösen kinyilvánítani. Egyszerűen azért ülünk így, mi hímek, "mert a férfi reprodukciós szervek, azaz a herék a testen kívül találhatóak, hogy 37 Celsius-fok alatti hőmérsékleten legyenek."!

Ez azért fontos, mert nem tesz jót a kis ficánkák életképességének, szaporodásának. Nem véletlenül ajánlják többek közt, hogy:
- Kerülje a forró fürdőt, jacuzzit és szaunát – Ezek gyakori használata a magas hőmérséklet miatt csökkentheti a spermiumszámot és a spermium termelését.
- Ne üljön egy helyben hosszú ideig – Kutatások szerint növeli a herezacskó hőmérsékletét. Ha ülőmunkája van vagy sokat utazik, rendszeres időközönként álljon fel vagy sétáljon.
- Ne kapcsolja be az ülésfűtést – A normálisnál magasabb here-hőmérsékletet eredményezhet.
- Ne üljön a laptopjával az ölében – Ilyenkor a lábak szorosan zártak, ami melegíti a heréket, és a laptop is hőt bocsát ki.
- Ne tartsa a mobiltelefonját a zsebében – Az általa kibocsátott hő és sugárzás károsíthatja a heréket.
- Ne hordjon szoros nadrágot, alsóneműt, szintetikus anyagokat – Szűk nadrág és alsónemű helyett válasszon jól szellőző anyagból készült laza nadrágot és boxert.

Én spec. le sem ülök egy 15-20 perces útra...

Az összezárt lábak percek alatt olyan hőmérsékletet teremtenek az ágyéknál, ami kellemetlen, ezért (tehát EZÉRT!) ülünk terpeszben!
Az idióta picháknak, akik nyervognak ezért, javaslom, hogy a pasijukat (ha van nekik olyan, mert elviseli!) ültessék le egy átlátszó ülőalkalmatosságra, majd figyeljék meg alulról, mi hogyan helyezkedik el!

***

Megjegyzem, én kifejezetten utazom arra, hogy metrón keresztbe tett lábú nők (mert rájuk ez a tahóság jellemző) előtt úgy haladok el, hogy az útban lévő lábukkal "kiforgatom" a parasztját :P De érvényes ez a hátizsákját magán hagyó furkókra is...
verőce21
@csak úgy...: már azt hittem valami baj van, te vén homár.
csak úgy....
@verőce21: gondoltam benézek és ellenörzöm az elmeállapotodat, szomorúan tapasztalom, hogy nagyot romlott az utóbbi napokban !
elkeserítöen buta és unalmas emberke vagy!
verőce21
@csak úgy...: Igy én is tudom ellenőrizni a butaságodat! elkeserítően buta és egysíkú vagy!
általában mindennek az ellentéte igaz, amiket leírsz...! Hogy lehet így élni...?
csak úgy....
@verőce21: számos példával tudnálak cáfolni de minek erölködnék egy elmebeteggel,akit itt már mindenki ismer, kiismert!? :) nem akarom piszkálni az egód, félek megint leiszod magad bánatodban és az árt a rossz májadnak. - te utánzó majom! :)
verőce21
@csak úgy...: ha ezeket egy olyan becstelen, egyben hülye is mondja mint te vagy, az kész szerencse ránk nézve.
csak úgy....
@verőce21: te magad mondtad,te becstelen hülye! :)
verőce21
@csak úgy...: Nálad becstelenebb Ökör nincs ezen a blogon...!
verőce21
a Giorgia Meloni vezette FdI a 2018-as parlamenti választások óta közel 6 millió szavazót tudott maga mellé állítani...!
csak úgy....
@verőce21: csak a te idiotizmusod múlik felül! :) -unalmas vagy vergödszke és nagyon buta...
verőce21
@csak úgy...: eredj a durva anyádba, te szarházi román...!
csak úgy....
@verőce21: románok a szüleid és a fattyuk!
verőce21
@csak úgy...: mi sosem voltunk azok, nem úgy mint te...
Sosem voltál magyar, nem is tudsz magyarul írni helyesen, csak hallásból... egy szemét magyargyűlölő román bugris vagy.
csak úgy....
@verőce21: ne mosakodj szöröstalpú román , fosol a génteszttöl mint ördög a tömjénfüsttöl, ami világosan kimutatná az "alantas származásod"! :)
állítottam valaha,hogy magyar vagyok? -na látod!
bugris "a zanyád" ,akitöl a proli viselkedésedet tanulhattad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.