Ezúttal Young G Béci, rapper állt bele korábbi villatársába, Baukó Évába.

Nagyon durván betámadták Baukó Évát: Annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!
Fotó: RTL

Sokak számára nem volt meglepetés Young G Béciék megérkezése a Nyerő Párosba, az internet népe szerint Baukó Éva korábban már megírta az új páros érkezését. 

A Blikk szerint mióta megérkezett Béci és felesége a műsorba a kommentelők nagyon vegyes véleményekkel bombázzák őket. Sokan egyetértenek velük, de akadnak olyanok is, akik szerint nem megfelelően nyilvánultak meg.

Az utóbbi csoporthoz tartozhat a Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva is, aki nem finomkodhatott a véleményével, ugyanis Béci a következőket írta korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában – írja a Blikk.

Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... Sajnos, annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!

–fogalmazott igen durván a realitysztárt, majd így folytatta:

Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt a VV-ben is... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki!

– intézett kemény szavakat egykori villatársához Béci, akivel már a Való Világ negyedik szériájának idején sem volt felhőtlen a viszonya.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
Nem b*szott?
Na jó nem az egész világ. Csak egy jó része !
És ez csinálta ki egy megbecsült embert,Havast
justhpeter
Young G Béci.sem érdekel és Baukó Éva sem.
Emmersson71
Megint buggyant egyet a celeb-emésztő...
VASTAGBŐR
Szerintem szeretnivaló kiscsajszi Évike. Ráadásul nem is szar nő, és aranyos kisp***i csak néha felba**ák az idegeit.

Bééééci, ne legyél baromarc. Inkább az osvát haverod basztasd te állat xD ... mondd el neki, ha kormányváltás lessz nem örökbefogadni fog gyereket, hanem szülni ... párosával ..

4-5 csillagot azé simán oda lehet rakni a csajszira ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.