Dr. Mangó Gabriella háziorvos beszámolója szerint a COVID ismét erősen felütötte a fejét, a betegei gyakran jelentkeznek a betegség okozta tünetekkel. “Ma majdnem minden harmadik betegem torokfájást, vagy lázzal járó köhögést, és vagy izomfájdalmat, gyengeséget panaszolt. Volt a hétvégén olyan messenger üzenetem, amiben az anyuka leírta, hogy a kisgyerekének olyan erős hasi fájdalma volt, hogy a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ehhez képest nem viselnek maszkot az emberek a tömegrendezvényeken vagy pl.a társasház pici liftjében dafke nem. Ideje lenne vigyázni mert nem mindenkin megy át a covid enyhe tünetekkel, későbbi következmények nélkül.
Peller Anikó
@emerencia: Sajnos ez csak központi intézkedéssel (lenne) javítható, mert az semmit sem ér ha egy két ember maszkot visel pl a tecsóban vagy a buszon.
emerencia
@Peller Anikó: Legalább az a néhány ember megpróbálja megvédeni magát.
Peller Anikó
@emerencia: Igen, de ez nem elegendő. A maszk (amit mi hordunk) nem arra való, hogy magadat megvédd, hanem ha beteg vagy akkor ne köhögd szét a vírust.

Ha valaki képes minőségi maszkot hordani az nyilván számít a sajátmaguk megvédésében is.

De a tömeges használat értelme, hogy kevesebb vírus terjengjen a zártabb helyeken, osztályterem, villamos, bót. A kórházakban esetleg elvárható a rendes maszk viselet.

De amíg a viktor hülyékkel veszi magát körbe addig nem sok jó várható. Legfeljebb veszünk még 20 ezer lélegeztetőgépet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.