Mennyire hiteles? A kereszténysége miatt érik kritikák?

Azt hinnénk vicc, pedig komoly: az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról

Kétségtelen, hogy Tóth Gabi az utóbbi időben több időt töltött a bulvárlapok hasábjain, mint az összes többi hazai popsztár együttvéve. Ennek lehet némi köze a „keresztény pálfordulásához”, ahhoz, hogy vadóc lázadóból egykettőre átvedlett keresztény mintaanyává és visszafogott Fidesz-támogatóvá, miközben Magyarország-imázsfilmnek beillő klipeket forgat és többmilliós Rolexszel pózol.

De tényleg erről van szó? A telex.hu alapján az Idea intézet két fontos témában kutatott Gabi kapcsán:

„Az ismert énekest, Tóth Gabit, azért éri sok kritika az utóbbi időben, mert nyíltan vállalja keresztény meggyőződését. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

„Az ismert énekest, Tóth Gabit jogosan éri kritika, mert egyáltalán nem hiteles azoknak az értékeknek a képviseletében, melyeket közvetít. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

A válaszoknál figyelembe vették a pártpreferenciákat, így az alábbi eredmények születtek az első állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 17 százalék tartja úgy, hogy nem a nyílt keresztény meggyőződése miatt bántják sokan Tóth Gabit, míg 39 százalék teljes mértékben igaznak tartja ezt az állítást.

Az ellenzéki szavazók 52 százaléka szerint nem emiatt bántják Tóth Gabit, 8 százalék szerint viszont igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 28 százalék gondolja úgy, hogy nem ezért bírálják őt, míg 4 százalék szerint igen.

A második állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 45 százalék szavazott arra, hogy nem tartja igaznak az állítást, miszerint jogosan éri kritika Tóth Gabit, mert nem hitelesen képviseli a közvetített értékeket, 10 százalék szerint azonban egyetértett ezzel az állítással.

Az ellenzéki szavazók csupán 5 százaléka nem ért egyet a fentiekkel, de 65 százalékuk igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 5 százalék gondolja úgy, hogy ez nem így van, míg 28 százalék szerint igen.

Forrás: telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ezért a felmérésért kinek érte meg pénzt kiadni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Azt gondolom, hogy Tóth Gabi , ellentétben a nővérével, nem tudja, hogy a vallás az a legbelsőbb magánügyünk egyike, azt a közönség elé tárni sem látványosan sem szerényen nem szimpatikus dolog.Az emberek szerintem csak e miatt írhattak neki kellemetlen kommenteket.Ha csendben , otthon, vagy a templomban élné meg hitét és nem hivatkozna állandóan arra, hogy Ő mennyire is vallásos, akkor senki nem bántaná ezért!Nincs benne alázat a hite iránt, és azt olyan módon valja meg ami másokban ellenszenvet kelt.
volvós
Az Idea Intézet felmérést végzett T,Gabi elvtársnő vaginájának és anál bejáratának átmérőjéről. Mert ezekben a szennyes lukakban több fekete pénisz járt mint a bányában a kavics... De ez mi miatt lett ezekben a nehéz időkben vezető hír ???
szaboria1
Állszent, mert egy igaz hivő pláne nyilvános felvételeknél nem beszél ocsmány hangon, hogy kikeljen takarni a száját.
telegdilaci
@CsipkeRózsa:Nem a nyíltan vállalt kereszténysége miatt kritizálják,sokkal inkább az elviselhetetlen viselkedése önzése miatt!
csipetke
Ez nem vicc?Erre a szárnyasjószágra pénzt és energiát fordítottak?Egyszerű a képlet.- egy szép napon megcsillant a ragyogó napsugárban Tóth Gabi szeme előtt a dollár / és vagy a forint jel. Valamit kiszagolhatott, vagy szóltak neki fentről, és azonnyomban mélymagyar / mélykeresztény lett. Mélykereszténysége ellenére a tv-ben káromkodott,mint a kocsis. Másrészt
agyontetovált hívő keresztényt nagyítóval se talál senki. Úgyhogy Tóth Gabi kb annyira keresztény,mint egy marék molylepke. Bár lehet,hogy horogkeresztény, mint a horda,amihez egzisztenciális okokból odacsapódott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.