Bakács Tibor elmondta, hogy napról-napra él és kilátástalan a helyzete. Most Fiala János műsorában arról is lerántotta a leplet, hogy milyen kapcsolat fűzi őt Havas Henrik halastavához.

Settenkedő a műsorban elárulta, dolgozott Havas Henriknél.

Neki kellett a Tanár Úr halastavát kitisztítania, ám a munkakapcsolatuk nem nyúlt túl hosszúra.

Henriknek van egy halastava, amiből le kellett volna engednem a vizet, majd pedig kitisztítani azt. Ő saját maga hívott fel telefonon, ugyanis tudta, hogy mindenféle munkákat elvállalok. Jól indult a megbízás, ugyanis kifestettem az egyik lakást, és a kertet is rendbe raktam. De utána jött a halastó. Maga a vízleszívás okozta a technikai problémát, ugyanis elromlott a szerkezet. Emiatt pedig nekem kellett vadásznom a halakra. Mondta, hogy az utolsó 15 hallal már ne törődjek, azok mehetnek a levesbe. Gondoltam, hogy ki vagyok én, hogy élő dolgok felett döntsek?

Nem vagyok én Isten, hogy melyik hal marad, és melyik pusztul el. Kiszedtem az összeset, mire Havas kirúgott. Rövid lett a történet. Nem értek vele egyet

- mondta Bakács, aki szerint Henrik egyáltalán nem türelmes.

Azt gondolja, amit a kínaiak: gyorsan, jót, olcsón.

Elhangzott az is a KeljFelJancsi műsorban, hogy a Megasztár által ismerte meg az ország a kétezres évek elején, és a közönség itta a szavait. Úgy érzi, hogy jelenleg, mikor már nem a nyilvánosság előtt zajlanak a mindennapjai, úgy hitelesebb és izgalmasabb is az élete.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Forrás: Blikk
Fotó: KeljFelJancsi

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Te, Tibor, de legalább tanulsz is valamit ebből a rettenetes zűrzavarból, amit te magad keltesz magad körül ?
Toller Béla
@Shikari: Nemáááááá, a cipőjén a masni sem lehetnél ...
jesz
Bakács simán balfasz, alkalmatlan a tevékeny életre...a diplomája szerint hittant oktathatna, de ez arra sem alkalmas...
Havas csak cipőtörlőnek használta, inkább a barátjától Para Kovácstól, vagy a másik ápolttól, keljfel jancsitól kérjen kölcsön...ők szívesen adnak a hasonmásnak.
Macskaszem
Bakácsot egy szalámi ellopása végett leírták, kinyírták, megsemmisítették.
A milliárdokat ellopók, az ország kifosztói meg kormányoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.