Az üzleti érdekeltségen kívül is szoros érzelmi kötelék fűzte össze Berki Krisztiánt és Nagy Olivért. A fiatal férfiről a Blikk keddi számában írt: ő az az üzletember, aki közös vállalkozást alapított a volt Fradi-vezér özvegyével, Berki Mazsival.

Így került össze Mazsi és társa Berki Krisztián halála után

Noha Olivér számára nem idegen a média világa, mégis egy baráti társaságon keresztül ismerte meg évekkel ezelőtt Krisztiánt. Bár eleinte csak üzletet ajánlott a korábbi főpolgármester-jelöltnek és feleségének – amire Krisztián igent mondott –, az idő előrehaladtával bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük.

– Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében

– kezdte a Blikknek Olivér, akinek több vállalkozása is van, így nem ismeretlen az üzleti életben.

Krisztiánnal és Mazsival közösen akarták beindítani a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, és már jócskán zajlottak az előkészületek, amikor idén májusban Berki váratlanul elhunyt.

– Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat... Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát

– magyarázta Olivér.

Az üzletember halála után ketten maradtak a projektre Mazsival, de nem volt kérdés, hogy így is folytatják, amit elkezdtek, hiszen sok munkát fektettek az előkészületekbe.

Ráadásul a férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, sőt, hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal. Ezt a projektet még Krisztiánnal közösen tervezték. 

Arról, hogy hogyan alakult ki kettejük között mélyebb viszony, és Mazsi hogyan reagált a történtekre, a Blikk.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az ismeretlenebb az, hogy miként kerültek össze már a Berki (a fene se sajnálja) halála ELŐTT!?!?!
Volt egy kis bejáratás és próbajárat?
Executio előtt a processus?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.