Szombat este elindult a TV2 Dancing with the Stars műsorának legújabb évada.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Két dolog van Norbi! az egyik ez a babszemjankó betétele a műsorba egy az egybe a nézők, de magának a táncosoknak is a degradálása! Sem nem oda való, sem nem oda illő! Sajnálom a táncosnőt aki a párja! Igazából sajnálom a törpét is mert talán ő érezte magát a legszarbbul - de őt is leszarták a műsorszerkesztők! Ez nem vidámkodás ez megszégyenítése a törpének a babszemjankónak és a táncművész hölgynek is! DE magának a művészeti ágnak is! A másság nagyon nem értelmezhető ezen a síkon - undorító volt!
A másik, a Réka és párja nagyon jót futottak, a zsűri megadta az alaphangot az alul értékelésé-vel! A szavazók meg csupa irigységből csak azért is a Réka ellen voltak. Hiba volta Bali szigetének un. összeszoktató voltát felhozni ez szerintem az irigyeket még jobban felkorbácsolta. Undorító irigy nép a magyar nem magát az egyéni teljesítményt a tánc összhangját a mozgás koreográfiát, az ütemre való mozgást látták és nézték, hanem megszakadtak az irigységtől! Gratulálunk nektek a Rékának nagyon jók voltak és helyük van/volna a parketten! Üdv!
balos
A fideSSes fogyasztási guru kicsit megsertésedett!Joggal,hiszen kiderült,hogy a falábú exe még táncolni is tud,csak ezzel a futottak még kategóriában sem jegyzik!
balos
@Németh István: A kultúrhás néző értékeli a kultúrhát!Bravo köcsög!
balos
@balos: Hozzáteszem,egyetlen műsorát nem nézem az állami-maffia tévének!Drága a tévém,hogy állandóan újat vegyek!
117
@Németh István: Próbáltalak olvasni, de nem tudtalak. Olvashat... értelmezhetetlen vagy.
A legjobb családban is előfordul.
Mit is akartál mondani?
Addig hallgassunk zenét, amíg újra kitalálod, te kis bajszos geci - ez elvárás a mélybuvárok között, hogy úgy néz ki, mint egy túlsúlyos májkbroblémával kűzdő kois faszokat is bevesznek?
www.youtube.com/watch?v=q7U1fvpuWWU
117
@Németh István: Javíts ki ha tévedek.
Németh István
@balos: @117: nektek az ízlésetek és az eszetek egyenlő szinten van >> annyi mint a tetű faszán a pattanás! - de még ez is sok, de van még lejjebb ne aggódjatok!
Aki Én
@Németh István: táncosnő párja...?
Te tényleg elképesztően egyszerű suttyó vagy. Fideszesek közt is kiemelkedően idióta.
Németh István
@balos: @117: @Aki Én: Ha nem láttátok akkor miről beszéltek! ha láttátok volna akkor ; akármennyire tuskók vagytok csak mondtok valami normális- vagy abnormális véleményt a történésről a látottakról, stb. De mert ez a jellemző rátok hogy a pofátok ontsa az átkot, hát nagy ívben szarok rátok! Hülye buzik! @Aki Én: te különösen, de talán a @balos; a @117 a nagy hajrában utolér! Alakul a hülyék elit klubja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.