A Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán megerősítette az Indexnek, hogy Herczeg Zoltánt tartóztatták le hétfő este, de szerinte leszámolásról lehet szó.

Czutor Zoltán szerint leszámolás áldozata lett Herczeg Zoltán divattervező: "30 éve ismerem, soha nem kínált droggal"

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A zenész több mint 3 évtizede ismeri a divatszakembert, megkeresésünkre elmondta, mit gondol az ügyről. Czutor most az Indexnek elmondta, hogy nehezen tudja elképzelni, hogy Herczeg Zoltán droggal kereskedett volna.

"Pontosan tudjuk, hogy ebben a körben, amelyben Herczeg Zoltán mozog, illetve a politikusok körében is – függetlenül attól, hogy ki van kormányon – hogyan élnek, hogy szórakoznak az emberek. Én Herczeg Zolit 30 éve ismerem, de ez idő alatt soha nem beszéltünk egyszer sem kábítószerről. Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel. Persze lehet, hogy ettől függetlenül ő a keresztapa, csak ez olyan életszerűtlen lenne"

– mondta az Index megkeresésére Czutor.

"Nekem leszámolásízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről. De tegyük fel, hogy díler – a Zoli nem most jött le a falvédőről, egy díler nem tart ipari mennyiségű drogot otthon, ez életszerűtlen lenne. Mert ugye ahhoz, hogy letartóztassák, akkora mennyiséget kellett találniuk a lakásban, hogy ne fogyasztónak, hanem kereskedőnek tűnjön."

- tette hozzá az énekes.

Időközben a rendőrség további részleteket is közölt az ügyről.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja”

– áll a rendőrség közleményében.

Forrás: Index.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Csak nehogy hátba lője magát öngyilkossági szándékkal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Horizont: Most akartam írni,hogy tompika,ha infuzióra kőtnék,biztos 20 ember örülne az ingyen anyagnak egy hónapig!
rokker33
@Gazella: Te nagyon hülye! Mi értelme lekapcsolni egy ilyen jelentéktelen senkit? Ha ez lenne a cél, akkor van nála nagyobb szarkavaró is akit szívesen rács mögött látnának. Pl Jakab,Hadházy Gyurcsány,Varjú ,Újhelyi stb! Ez a jelentéktelen senki nem sok vizet zavar szerintem még Vágó István is komolyabb célpont,de nem hiszem hogy ekkora győzelemmel a hátuk mögött erre szükség lenne :) De pánikolj csak patkány legalább feldobtad a napomat:)
icegygenabro
@icegygenabro: azt a szívást képzeld hogy a sok nyaligátor válaszoláskor legecizi a gazdáját!!! :-)))
relatív
@balos: Csakhogy vannak védett személyek, és vannak akiket le akarnak csukni ! Például a most letartóztatott személynél milyen módon/alapon ' kerestek ', - mert nyilván nem a kitárt ajtóból volt látható - bármit, és hogyan ' találták ' meg ?!
balos
@relatív: Nem akarlak "megijeszteni",de bocsi!A geciék minden hangszeren lehallgatnak olyanokat akiket pellengérre lehet állítani a hülyéiknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.