A divattervezőt letartóztatta a rendőrség.

Herczeg Zoltán elismerte, hogy drogozott, de a kereskedést tagadja

Fotó: TV2

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán divattervező, akit vasárnap tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt – tudta meg a 24.hu.

BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben október 21-én, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak. A kábítószer-kereskedelem büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, de csak a divattervezőt tartóztatták le kettejük közül, F. Józsefet nem.

A lap információi szerint H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen, így az nem végleges.

A divattervező ügyvédje, Arató György a Magyar Hangnak elismerte, hogy Herczeg Zoltán keveredett bele a kábítószer-kereskedelmi ügybe, és hogy valóban ő képviseli a divattervezőt.

„Az eljárás jelenlegi szakaszában sem védencem, sem a nyomozás érdekeit nem szolgálná, ha bármilyen információt adnék a sajtónak”

– mondta Arató a lap kérdéseire.

Forrás: 24.hu, hang.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
@KisTehen: Miért rántana bárkit magával? Magánügye mindenkinek, hogy milyen tudatmódosítót használ!
...Te mit használsz? Szipu, pia, vagy csak a fideSS :)))
Istenakinincsen
@KisTehen: Tompika, Borkai meg a többi? ...Szerintem nem ezzel kellene foglalkozni. Sok ember iszik drogozik vagy tudatmódosítót használ! Az a lényeg, hogy mit hoz ki belőle! Van aki normális marad és alkot, (zenészek, festők, írók-költők, filmesek, divattervezők...stb) Kreatív emberek nagyokat tudnak alkotni ha kiszakadnak a szürke valóság börtönéből!
Minden ember más! Mindenkire másképp hatnak a szerek, ugyanúgy ahogy a koronavírus. Az egyik beledöglik a másik észre sem veszi.
Istenakinincsen
@KisTehen: Nem az a lényeg, hogy mit iszik vagy eszik! Az sokkal fontosabb hogy ki mit tesz az ország jövője érdekében vagy ellene!
rokker33
100 g fű / 16 g kokain végülis nem kereskedelmi mennyiség :D Persze hogy nem az :) :) :) :) A rendőrök egy ejnye bejnyével elengedik vagy kap 6 8 évet!Én az utóbbira tippelek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.