Intim részletekbe avatta be követőit az énekesnő.

Legfrissebb blogbejegyzésében Tóth Gabi arról értekezett, hogy kislánya, Hannaróza már a csúnya szavakat is kezdi eltanulni tőlük.

Megjelent legújabb blogom, amiből megtudhatjátok, hogy nem éppen a legjobb pillanatban és legmegfelelőbb szavakkal fejeztem ki nemrég a fájdalmamat. Természetesen az én drága Hannikám huncut mosollyal ismételte utánam a szavaimat. Kérlek, nyugtassatok meg, hogy veletek is történt már ilyen! Nektek van jól bevált recept az ilyen esetekre?

- tette fel a kérdést a többi anyukának Tóth Gabi.

View this post on Instagram

A post shared by tothgabi (@tothgabi)

Forrás: instagram.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Csak a címre:-- Hát persze hogy káromkodik a gyerek, hiszen mélymagyar keresztény családba vitte a gólya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
na de pankotai lili is káromkodott,akkor miért ne lenne szabad a picurkának!?
különben is, a b. zsoltibácsi is pitscha szájú...
namihami
Vajon kitől tanulta?
@gina: 22.36:. Bocs, de ezt nem kellett volna. Az, hogy az ""anya"" szót használtad--oké. Biztos jól bánik a kicsivel. De erre a maga- és gyerekmutogató nőre az ""anya"" szót nagy A-val, hát, azt azért nem kellett volna.
Eladott Ország
Ehhez a szottyadt kockasegghez kell is az erős hit! A Szent asszony. Ilyen seggel én is inkább keresztény lennék. A statisztika (és az egyházak) szerint a magyar lakosság cca.33 %-a hithű keresztény. Nos nekik Tóth G. így tetszik, cicistől, seggestől. És ehhez adódnak még a papok, akik bizony mindig is buknak a jó popsira. Mindezért pedig a Gabika tíz milliókat kap, neki megéri! Visító örömlány, 5 ezerért már nem megy el akárkivel, neki is kell a Kossuth díj, addig visít, míg meg nem kapja, illetve meg nem szolgálja.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299824229_485518803577153_964230152008620531_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=_akDeTIeH-0AX9TIEbz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD2rqdUm6eZEp9NRfttsD766GiDDUPase09gwMtvAF5pA&oe=6375C798
Juhász István
Gabi MŰVÉSZNŐ !!! Ha majd a Hannácska eléri a 14 éves kort, azért kérem szépen... iskoláztassátok be egy KÖZÉPFOKÚ INTÉZMÉNYBE tanulni, legalább neki legyen meg az ÉRETTSÉGI VIZSGÁJA . Ha már az ANYUCINAK nem sikerült összehozni egy ilyesmit. Léccci...
Dr. Proktor
@justhpeter: ... valamint miért kell promótálni Győzike lányait: " megvillantotta csodás testét" és egyebekkel...
Holott ha ránézel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.